A legtöbb kamasznak miért nem fontos a helyesírás?
Miért lettek ennyire igénytelenek az emberek? Szerintem igenis fontos, hogy igyekezzünk szépen kifejezni magunkat, és helyesen írjunk...Néha egy-két rövidítés még belefér, na de nem minden második szónál...Természetesen nem általánosítok, tudom, hogy van kivétel...csak kevés...Mit gondoltok?
17/L
hát én oda sietek hogy nincs kedvem tökölni hanem csak kényelmesen
ammeg az neked nem tök mindegy hogy hogy írok a gépen?
nyelvtanon meg ugye iskolában természetes hogy helyesen írok mert a már belülről jön de kézzel hamarabb leírok egy szót is mint gépen ..
2. (és 3.is)voltam
Ezeket már én is tapasztaltam. A legeslegjobb hogy "v" helyet "w"-t írnak Pl.: Hogy wagy? Jól wagyok. Wárod a sulit? stb... Ezektől felfordul a gyomrom... Még 1 dolog van. azaz 2 :D pl.: ceJetlek és a cicaH
Komolyan ez lesz az "újmagyar" :(
az ilyen p.csanyelveket én is utálom,ez a Szejetlek ciccaaahh*-* meg Hogy waaaagy?*-*
én csak röviditeni szoktam
baxus most mi az isten heréjért zavar téged az hogy valamit lerövidítek? Kevesebbet kell írni oszt csá
A helyesírásra meg elég akkor figyelni ha órán ülök vagy vmi hivatalos nyomtatványt töltök ki, amúgy ahogy jön, úgyse lesz belőle semmi... Emberek, nem azzal van a baj hogy rövidítenek az emberek és nem írnak helyesen hanem azzal hogy regneteg kish tinicshajszee ijen elmebetegghh modon ir mert ugyh ghondolya hogy jáéj de mhenő wagyok így....
14/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!