13 éves lánynak magassarkút?
Van egy kislányom, 13 éves, vagyis nem is olyan kicsi (174 cm magas, és 53-55 kg)
Kapott egy alkalmi ruhát. Pánt nélküli, mell alatt szabott, melltől lefelé A vonalú, kicsit térd fölé ér.
Gyönyörűen áll rajta, illik az személyiségéhez, mert tud elég komoly is lenni.
Az a kérdésem, hogy milyen cipőt kaphat hozzá. Szerintem gyönyörűen mutatna, egy nem 15 cm-es, de kicsit magassarkúval.... szerintetek vehetek neki ilyet, vagy vegye föl inkább balerinacipővel (magyarul baba ciő, topánka)??? Hogy értsétek mire gondolok linkelek egy képet egy cipőről, amilyenre gondolok.
Hasonló helyzetben lévő anyukák, segítenétek??
Nyugodtan vedd meg, nagyon szép lesz benne! Ennyi idősen már nyugodtan elkezdheti megtanulni, hogyan kell viselni a magassarkút. (nyilván ne járjon benne nap mint nap, de jó, ha nem 18 évesen kell megtanulnia, hogy hogyan kell járni a magassarkúban)
Én 13 évesen 175 cm voltam, sosem zavart a magasságom.
Mindig is szívesen hordtam 10 cm-es sarkú cipőket (persze nem 13 évesen).
35/N
Jó magas a lányod. Én 16 leszek és 163 cm vagyok, de szeretek kicsi lenni. :)
Szerintem kérdezd meg a lányodat, hogy szeretne-e magassarkút felvenni, mert egy olyan 5-6 centist már nyugodtan hordhat különböző alkalmakra. Csak kb. 180 centi lesz vele...
Ja és a járással kapcsolatban. Minden nap járkáljon benne egy kicsit, úgyis be kell törni az ilyen cipőket.:)
nyugodtan vegyen fel magassarkút, olyan lesz, mint egy szép modell, csak először tanuljon meg járni benne.
174 centisen én simán felveszek magassarkút.
ja, nem is, már 176 vagyok, de miért ne?
13 évesen is alkalomra már vettem fel, de csak ilyen 3-5 centis sarkút.
amit belinkeltél, az jó.
176 magas vagyok, akkor veszek fel magassarkút, amikor jól esik. Nem sokszor hordok magassarkút, de amikor ünnepség van, vagy családi összejövetel, akkor "csak az jöhet szóba":)
Egyébként nyugodtan vegyél a lányodnak magassarkút, ha szeretné és bízd rá, hogy hogy nézzen ki és milyen legyen(viszont ne legyen nagyon magas a sarka és ne legyen vékony a talpa(én ráfáztam..))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!