Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen gyakran mostok fogat...

Milyen gyakran mostok fogat általában?

Figyelt kérdés
2011. aug. 9. 15:06
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Napi 2x, de ha van rá lehetőségem, minden étkezés után.
2011. aug. 14. 21:14
 22/24 anonim ***** válasza:
5%

Na persze én meg hidjem el hogy innen minden válaszoló megcsinálja.A 20-ból ha 5-en igazat mondanak!

Én heti 5x-6x szoktam!

2011. aug. 15. 16:24
 23/24 anonim ***** válasza:

Hú, hát ez azért elég fura. Nekem gyakorlatilag nincsen olyan osztálytársam, akinek ne lenne lyukas foga. Én csak napi 1x, lefekvés előtt mosok fogat, mégsem volt soha rossz fogam. Akkor mi lehet a többiekkel? O.o Mondjuk elég sok cukros dolgot szoktak a büfében venni, biztos attól. Én általában "csak" csokit eszem. :)

Viszont 2 hét múlva felrakják az állandó fogszabályzót, ezért akkor majd gyakrabban kell fogat mosnom...

2011. aug. 15. 23:48
 24/24 :) :) :) ***** válasza:
napi 1x bár néha arra is lusta vagyok :S na meg ha elmegyek valahova barátnőkkel vagy ilyesmi..
2011. aug. 17. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!