Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A fiúk véleményére vagyok...

A fiúk véleményére vagyok kíváncsi. Mennyire gáz szerintetek, ha a ilyen boxert hordok?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok,és autós,meg macis feszülős boxereim is vannak.. Én szeretem őket,és még nem hiszem,h váltanom kéne,alapból alacsonyabb is vagyok,nem is szőrösödök még sehol,szóval mindenki fiatalabbnak néz,volt már h az eladó 12 évesnek nézett :D Csak a barátnőm miatt váltanék,mielőtt lefeküdnék vele,persze csak ha zavarja :P
2011. aug. 7. 13:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Sztem a macis sem ciki. Nekem is volt.

22F

2011. aug. 8. 16:14
 12/18 anonim válasza:
100%
nekem szadómazó macis bokszer sorozatom :D van de én nem hordok feszülőst mert elnyomja... és autós bokszerba se jelennék meg csaj előtt, az elég gáz hogy nem szőrösödsz sehol 15 éves létedre én már 13 éves koromba bajlódtam a fanszőrzettel...
2011. aug. 9. 00:03
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem a macis tök cuki lehet :d (lány vagyok)
2011. aug. 9. 22:25
 14/18 anonim válasza:

00:03 mindenkinek változó mikor látszódnak az "idősödés jelei", meg abba nem gondoltál bele, hogy te vagy kicsit hormontúltengéses :D?

Én nem nézek le senkit emiatt, pedig pár osztálytársam elég fura dolgokban járkál :D alsógatyát illetően is. (nem, nem szoktam nézegetni, de valaki mindig észreveszi :D) pl az a fehér "romániai" fecske gatya, vagy ilyen Scooby Doo-s stb :D.

/off: Nem tudod hol lehet kapni pikachusat :D? Régen volt egy amin füveztek csak kinőttem és ki lett dobva :/

17/F

2011. aug. 10. 00:03
 15/18 marki2000 válasza:
még nem szőrősödsz???én már 11 évesen szőrösödtem!
2011. aug. 22. 18:45
 16/18 marki2000 válasza:
ja egyébként sztem is menj el boxert venni.
2011. aug. 22. 18:45
 17/18 anonim válasza:
100%

Szerintem nem azzal van a gond, hogy milyen gatyat hordasz, viselj olyat, ami tetszik, ennyi.

Inkabb az a gaz, hogy mint irod: "nem is szőrösödök még sehol,szóval mindenki fiatalabbnak néz", de te mar le akarsz fekudni a baratnoddel...

Hat LOL.

Lassan mar oviban tanitani kell az ovszer hasznalatat...

2011. aug. 29. 21:11
 18/18 anonim válasza:

Elozo vagyok:

Ha azon izgulsz, hogy a baratnod mit szol a gatyaidhoz, akkor miert a fiuk velemenyere vagy kivancsi, miert nem a csajokera???

Pancser.

2011. aug. 29. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!