Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 17 éves fiam ki nem állhatja...

17 éves fiam ki nem állhatja 7 éves öccseit, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Rendszeresen undokoskodik velük, ha bemennek a szobájába, azonnal kizavarja őket, ha egy picit hangosabbak, kiabál velük, és nem egyszer hangoztatta, hogy kár hogy vannak. Ha megkérem, hogy menjen le velük játszani, nagyon vonakodik, és amint lehet, már vissza is jön velük inkább. Szó szerint utálja őket. Mit lehetne tenni?
2011. aug. 3. 12:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
javítás az utolsó vagyok 24 csak elütöttem:)nehogy beleköss:)
2011. aug. 8. 16:24
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem egészen erre gondoltam, hanem arra, hogy ha már van gyereked, és tudod, hogy nem fogod tudni normálisan nevelni, akkor arra nem lehet alapozni, hogy majd a nagyobb megoldja. És imádom, amilyen stílusban beszélsz velem, tényleg megadod a tiszteletet, gratulálok.
2011. aug. 8. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!