Hol történt meg az első csók?
Figyelt kérdés
Kort, nemet pls .
város is lehet, ha gonodolod.
2011. aug. 2. 08:34
21/43 anonim válasza:
17 voltam. Az akkori barátoméknál a szobájában. Nagyon furcsa volt. Másra számítottam. Nem igazán tetszett, de mivel szerelmes voltam (a szerelembe), nem foglalkoztam ezzel. Később rájöttem, hogy mások teljesen máshogy csókolnak... :o)
34/N
22/43 anonim válasza:
Egy buliban 16 évesen egy francia cserediákkal :)
16/L
23/43 anonim válasza:
Umag városában, 14 évesen, egy szlovén fiúval egy parkban, Michelnek hívták. Többet nem találkoztunk, de jó emlék. Alig vártam, hogy megcsókoljon. Ő 16 éves volt akkor. Szép fiú volt nagyon:) 31/N
24/43 anonim válasza:
Az Aggteleki Cseppkőbarlangban. Tavalyi osztálykirándulás. Már nem tudom kivel, előző este nagy csapatás volt :D
14/L
25/43 anonim válasza:
15 évesen,a házunk előtt,Sopron
17/L
26/43 anonim válasza:
Buszmegálló. De ha rendes-nyelvest nézem, akkor meg busz. :D 14 voltam. Most 17 vagyok és lány.
27/43 anonim válasza:
15 évesen az első barátomnál, aki itt lakik a szomszédban :D a szobájában történt meg, és nagyon jó volt :)) 3 hónapig jártunk, aztán később (2 év múlva) ismét összejöttünk, aztán vége lett. de az első csók nagyon szép kis emlék Vele :))
29/43 anonim válasza:
Nagymaroson, erdei tisztason Pistinek hivtak en 16 voltam es nem voltam szerelmes - o valami olyasmi lehetett.
Nehezen dolgoztam fel es 2 het (jaras) mulva ugy dontottem, nem akarom, hogy hozzam erjen barki is egy darabig pedig a fiu nagyon aranyos volt.
37/N
30/43 anonim válasza:
13 éves lány vagyok, és van egy srác, aki tetszik, és néha úgy gondolom, hogy tetszem neki, meg ilyesmi, de ilyenből már sok volt. Nem tudom, velem mikor fog megtörténni az első csók, de már nagyon várom, hogy milyen lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!