Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok közületek hányan...

Kamaszok közületek hányan szívnak füvescigit? Mióta és milyen gyakran?

Figyelt kérdés
2011. júl. 28. 17:51
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
77%

14:49

Gyenge próbálkozás kicsikém:)) Különben ha még lenne is épp nálam, akkor se tehetnél semmit, mert 1 g feletti mennyiségnél büntetnek :)

Az meg, hogy a szervezetben kimutatható a thc, nem jelenti azt, hogy a te birtokodban volt.

Béna vagy öcsi :D

2011. júl. 30. 14:57
 22/28 anonim válasza:
42%
legalább trollkodtam egy kicsit
2011. júl. 30. 15:03
 23/28 Suhanc72 válasza:
100%

Sziasztok!

17 éves koromtól kb 25-ig rendszeresen toltam -mivel a cigiről leszoktam -csak tisztán, hasispipából. (+ néha csokireszelékkel a tetején(hasis)). Depressziót és pánikrohamot valóban elő tud idézni; másoknál is láttam és meg is tapasztaltam, rögtön az elején. Az anonim drogambulancián aztán orvosi tanácsként azt kaptam, hogy bárminemű kezelés megkezdése előtt szívjak még egyet, mert az megszünteti a kellemetlen tüneteket. (Bevált, nem kellett orvosi segítség). Sebész főorvos(!!!) ismerősöm vidám képet küldött magáról, ahogy kokacserjét legel a Macchu Pichu tetején, mert az ott vadon nő és legális a fogyasztása (feldolgozatlanul). Úgyhogy lehet pamparászni, a tiszta növényi anyag nem károsítja annyira a szervezetet, mint amennyire felfújják és függőséget sem okoz. -Mondjuk az tény, hogy amikor Rotterdamban kiléptem a pubból, egy tagbaszakadt néger lépett oda hozzám az utcán fényes nappal, hogy kell-e LSD vagy Heroin- a "könnyűdrogok" legalizálása valószínűleg itthon is hasonló jelenséget idézne elő és ez valóban megkönnyítené a szintetikus drogok gyorsabb terjeszthetőségét. Ezek a manipulált szerek azok, amiktől TÉNYLEG védeni kell mindenkit, mert az tény, hogy a szintit használó fiatalok elég nagy hányada végzi pszichiátrián és közülük bizony sokan életük végéig gyógyszeres kezelésre szorulnak.

(A legjobb epizód az életemben pedig az volt, amikor kórházban dolgoztam és a trauma ambulancia sokktaklanító és reanimáló helyiségében szabad csatlakozásunk volt a Nitrogén-oxidul cső csapjára:)Röntgenesek, medikusok, műtősök vegyesen. Volt néhány vidám betegellátás !)

Ma már azonban én sem nagyon élek ezekkel a szerekkel. Inkább csak sörözök...

2011. júl. 30. 15:22
 24/28 anonim válasza:
72%
Bakker 17 éves vagyok, és szinte cikinek érzem, hogy még nem drogoztam..-.-" nem vagyok egy angyal cigizem és piálok..de attól még ez mér dúrva..:|
2011. júl. 31. 16:20
 25/28 anonim ***** válasza:
Pedig nem ciki. Én sem kötöm mások orra alá..
2011. júl. 31. 21:43
 26/28 anonim ***** válasza:

Nem értem, hogy ha valakit ez zavar, akkor minek néz rá a válaszokra és pontozza le azokat? A kérdésnek tett eleget az a pár bejegyzés ami épp nem arról szólt, hogy ki mennyire ítéli ezt el.

Egyébként meg megkérdezném azokat a fűellenes válaszolókat, hogy ők mennyivel jobbak attól, hogy alkoholt isznak. Mert az legális?

itt egy link, el lehet gondolkodni

[link]

2011. aug. 4. 20:03
 27/28 anonim ***** válasza:

már rég nem vagyok kamasz, de akkoriban kb minden másnap füveztem.

mostanába csak ha van egy kis időm kb havonta kéthavonta

2011. aug. 6. 01:51
 28/28 anonim ***** válasza:
én eddig egyszer szívtam :D suliidőben :D elég vicces volt, de nem tervezem rendszeresíteni... max alkalmakkor
2013. febr. 28. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!