Kamaszok közületek hányan szívnak füvescigit? Mióta és milyen gyakran?
14:49
Gyenge próbálkozás kicsikém:)) Különben ha még lenne is épp nálam, akkor se tehetnél semmit, mert 1 g feletti mennyiségnél büntetnek :)
Az meg, hogy a szervezetben kimutatható a thc, nem jelenti azt, hogy a te birtokodban volt.
Béna vagy öcsi :D
Sziasztok!
17 éves koromtól kb 25-ig rendszeresen toltam -mivel a cigiről leszoktam -csak tisztán, hasispipából. (+ néha csokireszelékkel a tetején(hasis)). Depressziót és pánikrohamot valóban elő tud idézni; másoknál is láttam és meg is tapasztaltam, rögtön az elején. Az anonim drogambulancián aztán orvosi tanácsként azt kaptam, hogy bárminemű kezelés megkezdése előtt szívjak még egyet, mert az megszünteti a kellemetlen tüneteket. (Bevált, nem kellett orvosi segítség). Sebész főorvos(!!!) ismerősöm vidám képet küldött magáról, ahogy kokacserjét legel a Macchu Pichu tetején, mert az ott vadon nő és legális a fogyasztása (feldolgozatlanul). Úgyhogy lehet pamparászni, a tiszta növényi anyag nem károsítja annyira a szervezetet, mint amennyire felfújják és függőséget sem okoz. -Mondjuk az tény, hogy amikor Rotterdamban kiléptem a pubból, egy tagbaszakadt néger lépett oda hozzám az utcán fényes nappal, hogy kell-e LSD vagy Heroin- a "könnyűdrogok" legalizálása valószínűleg itthon is hasonló jelenséget idézne elő és ez valóban megkönnyítené a szintetikus drogok gyorsabb terjeszthetőségét. Ezek a manipulált szerek azok, amiktől TÉNYLEG védeni kell mindenkit, mert az tény, hogy a szintit használó fiatalok elég nagy hányada végzi pszichiátrián és közülük bizony sokan életük végéig gyógyszeres kezelésre szorulnak.
(A legjobb epizód az életemben pedig az volt, amikor kórházban dolgoztam és a trauma ambulancia sokktaklanító és reanimáló helyiségében szabad csatlakozásunk volt a Nitrogén-oxidul cső csapjára:)Röntgenesek, medikusok, műtősök vegyesen. Volt néhány vidám betegellátás !)
Ma már azonban én sem nagyon élek ezekkel a szerekkel. Inkább csak sörözök...
Nem értem, hogy ha valakit ez zavar, akkor minek néz rá a válaszokra és pontozza le azokat? A kérdésnek tett eleget az a pár bejegyzés ami épp nem arról szólt, hogy ki mennyire ítéli ezt el.
Egyébként meg megkérdezném azokat a fűellenes válaszolókat, hogy ők mennyivel jobbak attól, hogy alkoholt isznak. Mert az legális?
itt egy link, el lehet gondolkodni
már rég nem vagyok kamasz, de akkoriban kb minden másnap füveztem.
mostanába csak ha van egy kis időm kb havonta kéthavonta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!