Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok közületek hányan...

Kamaszok közületek hányan szívnak füvescigit? Mióta és milyen gyakran?

Figyelt kérdés
2011. júl. 28. 17:51
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
39%

Max az idióta partyk*rváknak és társaiknak bevezető drog ;)

Van 1 ismerősöm, most 38 éves. Kb 14 éves kora óta füvezik, és SOHA nem nyúlt semmilyen más cucchoz.

Én sem fogok.

Javaslom, hogy ne csak 1 oldalt olvass el ;)

2011. júl. 28. 23:20
 12/28 anonim ***** válasza:
41%

Ráadásul saját tapasztalat, hogy sokkal jobb tőle az életem. Legelőször kipróbáltam, nagyon nyitott lettem, tudtam beszélgetni másokkal, stb. Kb fél évig utána ez így ment, pedig 1x sem szívtam!

Különben meg depresszióra pont, hogy jó, milyen nem csak abban a 2-3 órában leszel jól tőle.

2011. júl. 28. 23:24
 13/28 anonim válasza:
88%
Soha nem próbáltam még, és tökéletesen megvagyok nélküle. :))
2011. júl. 29. 02:15
 14/28 anonim ***** válasza:
40%

én kamasz koromban nem szívtam, 18 voltam mikor először kipróbáltam, azóta kb 3-4 havonta 1 szálat szívok el barátnőimmel mikor csajbuli van

20/L

2011. júl. 29. 11:18
 15/28 anonim ***** válasza:
87%

Én se szívom. Egyszer kipróbáltam, annyi elég is volt. Tapasztalatszerzés. De nincs rá szükségem, tök jó az életem nélküle is. Egy-egy buli feldobásához se kell. Nekem nem lesz tőle se jobb, se rosszabb, akkor meg minek? Inkább másra költöm a pénzt...

18/L

2011. júl. 29. 12:14
 16/28 anonim ***** válasza:
68%
Egy oldalt? Ez tudományos szakirodalom.
2011. júl. 29. 12:50
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Sose szívtam kamasz éveim alatt füvet.

Béke veletek! السلام عليكم

2011. júl. 29. 15:56
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak az ismerőseim szívtak. Az agyam eleve ellát ilyen szarokkal szerintem, mert gyakran néztek beszívottnak, holott semmi nem volt bennem. :D

Egyébként megoszlanak a vélemények a fűről. Sokan elismerik már a pozitív hatásait, de ettől függetlenül ez egy pszichoaktív drog, vagy kábítószer. Kivéve persze, ha bizonyítani tudják az itt jelenlévők, hogy a heti, kétheti szívást bármikor abba tudják hagyni. Ha valaki a cigarettával jönne elő, elmondom, hogy az is drog, ahogy az alkohol is. A cigaretta megváltoztatja az idegrendszer működését, adrenalint termel a szervezet tőle. A különbség, hogy a cigarettának és az alkoholnak hagyománya van. :]

Ráadásul THC-túladagolásban meghalt személyről nem tudni, míg kíváncsi vagyok, hallott-e bárki alkoholmérgezésben meghalt emberről?

Mindegy, ettől függetlenül áll a kérdés, hogy azok, akik füveznek, le tudnák-e rakni anélkül, hogy rosszul lennének a hiányától? Mert ha nem, akkor drog. Ha igen, akkor nem drog.

2011. júl. 30. 08:07
 19/28 anonim ***** válasza:
61%
De durva... ma már az számít normálisnak, ha a kamaszok (=gyerekek) füveznek? A kitetovált, piercingekkel telelőtt kisgyerekeket már kezdem megszokni, meg azt is, hogy 12 évesen már isznak és dohányoznak... de hogy most már a drog is teljesen alap dolognak számít ilyen korban... ez azért durva...
2011. júl. 30. 13:30
 20/28 anonim válasza:
33%
Köszönjük hogy bevallottátok a füvezést.Az ip címek hamarosan le lesznek nyomozva.
2011. júl. 30. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!