Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Normális, hogy én már tudom,...

Normális, hogy én már tudom, hogy mit szeretnék?

Figyelt kérdés

Osztálytársaim közül már sokak tudják, hogy mit akarnak a jövőben az élettől, viszont akárkinek elmondom, hogy én mi akarok lenni, meg mit szeretnék, csak a hátam mögött beszélnek rólam, hogy "álomvilág", meg hogy "idióta kamaszkori nézetek"... stb.

Én már most tudom, hogy biológia szakra akarok menni gimiben, és etológus szeretnék lenni. Azt mondják, ennek semmi értelme, de én tényleg ezt szeretném. Azért furcsállanak, mert nem orvos, ügyvéd vagy jogász szeretnék lenni?

13L

2011. júl. 27. 20:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi csak irigyek rád mert te öntudatos vagy és ők meg nem,de te csak menny a kitűzött célod felé hidd el sikerülni fog csak nagyon akard!Sok erőt és kitartást kívánok!
2011. júl. 27. 21:21
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

miert ne lenne normalis hogy tudod mi akarsz lenni, en is tudom hogy mi akarok lenni (minden almom hogy vadaszpilota lehessek mar nagyon kis korom ota ha nem jon ossze akkor meg belsoegesu motorokkal szeretnek foglalkozni) az orvos ugyved meg jogaszat azok a "divat" foglalkozasok szerintem ezert furcsallnak teged

15/F

2011. júl. 27. 21:23
 3/11 anonim ***** válasza:
Én meg programozó szeretnék lenni... De ennek ellenére nem beszélnek mögöttem, hogy kocka vagyok, csak, hogy milyen jó, hogy mindig megmondom a tutit.
2011. júl. 27. 21:58
 4/11 anonim ***** válasza:

Miért ne lenne normális ? Én már 7 éves korom óta tudom, hogy mi akarok lenni.

16/l

2011. júl. 27. 22:18
 5/11 A kérdező kommentje:

Második, kiskorom óta van egy barátom, ő is vadászpilóta szeretne lenni. Izgalmas szakma. :)

Én azért választottam az etológiát, mert az érdekes, és nem kell egész nap egy számítógép előtt ülni.

Köszönöm a válaszokat!

2011. júl. 28. 06:03
 6/11 anonim ***** válasza:
Bárcsak több ilyen kamasz lenne, akinek komoly életcéljai vannak, és nem a piáláson, bulizáson és a szexen járna az esze! Remélem nem is változik a gondolkodásod, és kívánok Neked céljaid eléréséhez nagyon sok sikert és életre szóló boldogságot!!! :)
2011. júl. 28. 07:20
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Engem a csillagászat és az "UFO" kutatás vonz már évek óta:D

12/L

2011. júl. 28. 09:10
 8/11 anonim ***** válasza:

teljesen normális. :) Én a helyedben büszke lennék magamra,mert van egy célod amit ha minden jól megy akár el is érhetsz! Nekem nincsenek céljaim,egyszerűen nem tudom ,milyen munkám lehetne a jövőben,amit szeretek ,viszonylag jól keres és hozzám való. Nem tudom miért vagyok ennyire ,,céltudatlan" , én is szeretnék célokat,de egyszerűen nem tudom mi lehetne az. :-( Igazándiból állatokkal szeretnék foglalkozni,de pontosan nem tudom,hogy milyen formában. Szóval örülj neki,hogy van egy célod, és valószínűleg nem csak piálni fogsz a vakvilágba! :) Ja és a többieket jóó magasról tojd le. ;)

13.L

2011. júl. 28. 10:11
 9/11 A kérdező kommentje:
Utolsó, ha állatokkal szeretnél foglalkozni, az etológia neked is jó lenne. Állítólag az egy előnyös munka, és azért keres viszonylag jól, mert nem sokan választják, ezért kevesebben vannak a pénzre.
2011. júl. 28. 10:26
 10/11 anonim válasza:
Én is etológus akartam lenni kölyökkoromtól kezdve... egészen addig, míg végig nem ültem a biológia szak nyílt napját az egyetemen. Első évek: matek, fizika, kémia, matek, matek, matek...még egy kis kémia... Úgyhogy inkább szociális munkás lettem. :) Csak akkor vágj bele, ha van elég eszed a reál tárgyakhoz.
2011. júl. 31. 17:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!