Hogyan beszéljem meg anyumékkal?
Figyelt kérdés
Az a bajom, hogy mindig korán kell lefeküdnöm, legkésőbb 11kor de tegnap 10kor kellett és annyira gáz hogy beszélek egy csomó emberrel a beszélgetés közepén tartunk és közlöm hogy hopp nekem mennem kell mert anyám itt áll felettem és tök ideges... Tegnap haverom mondta hogy neki az apja mondja 1kor, de kiröhögi... Hogy vehetném rá a szüleimet hogy ne úgy kezeljenek mint egy 10évest? Mért nem értik meg hogy ilyenkor vannak fent a barátaim és csak most tudok velük beszélni?
13/L
2011. júl. 26. 10:37
21/22 anonim válasza:
16:34.
Engem szájon is b......nak ha ilyent mondanék. (:
Mellesleg a szülőkkel szemben meg kell tartani a tiszteletet, és nem vitatkozni velük. Aludj!
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!