Hogyan beszéljem meg anyumékkal?
Az a bajom, hogy mindig korán kell lefeküdnöm, legkésőbb 11kor de tegnap 10kor kellett és annyira gáz hogy beszélek egy csomó emberrel a beszélgetés közepén tartunk és közlöm hogy hopp nekem mennem kell mert anyám itt áll felettem és tök ideges... Tegnap haverom mondta hogy neki az apja mondja 1kor, de kiröhögi... Hogy vehetném rá a szüleimet hogy ne úgy kezeljenek mint egy 10évest? Mért nem értik meg hogy ilyenkor vannak fent a barátaim és csak most tudok velük beszélni?
13/L
Nekem 14 éves koromig 10-kor kellett feküdnöm. Utána 14-16 évesen már maradhattam akár 11-ig is. 18 és a felett pedig már akkor fekszem amikor akarok, ha hagyom őket aludni.
Persze a normális értékrendhez hozzá tartozik, hogy nem hajnalban fekszel és délután kelsz. Én most 22 éves vagyok és általában 10 körül fekszem le (már nem a szüleimmel élek).
De hogy a kérdésedre is válasszoljak, szerintem nem tudod őket rávenni, mert egy épeszű szülő nem hagyja a gyerekét kifordulni önmagából. Éjjel kell aludni. Persze megpróbálkozhatsz azzal, hogy hadd gépezhess addig amíg akarsz, és cserébe reggel 7-8-kor felkelsz (mert lehet, hogy neked elég 6-7 óra alvás, ilyen is van). Aztán majd te is el tudod dönteni, hogy a baráti beszélgetések, vagy az alvás a fontosabb.
Hát nekem nincs olyan, hogy akkor feküdjek le amikor akarja... Majd megyek aludni, ha álmos vagyok... had döntsem el én mikor vagyok fáradt...Éjfél után azért már nem gépezek, mert akkor már fáj a szemem:D de volt olyanra is példa, hogy 3kor Blue Hustlert néztem XDDDDDD
Kérdéshez-->
Amit már írtak előttem.. Nem vagy kislány már;) És a barátaiddal, későn tudsz csak beszélni, mert napközbe nem érnek rá. Először kérd meg őket, hogy csak fél órával tovább maradhass fenn:) és így tovább:)))
15|f
"haverom mondta hogy neki az apja mondja 1kor, de kiröhögi"-én meg haverodat úgy pofán b...nám az apja helyében,hogy kiesne a foga.
Marha nagy barátaid lehetnek,ha csak gépen tudsz velük kommunikálni,gratulálok hozzájuk és egyébként sem hiszem 13 évesek olyan fontos dologról beszélgetnek,ami nem tűr halasztást.
Szüleidnek meg igaza van,ennyi alvás kell,13 évesen 11-kor feküdni nem gáz.
basszus...
13 évesen még menny ki a barátaiddal homokozni, azért bizti nem szól anyukád. ^^
elbaszott egy világ ez .. :///
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!