Mit tudok tenni ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Egy kisvárosban élek de nem nagyon vannak barátaim.Ennek fő oka talán az hogy mindenki ilyen discos meg emos már és egyszerűen rosszul vagyok tőlük.Nem tudok mit csinálni magammal most nyáron déltől hajnali 3-ig egy internetes játékkal játszok és szinte már ott van az egész életem...Szomszéd nagyvárosba meg nagyon rosszul megy a busz meg hát úgy nehéz is barátkozni ha 1 órát utazok hogy ott legyek 2 órát.El kéne költözni valami normális helyre ahol magamfajta emberek vannak de nincs nagyon pénz rá.16/F2011. júl. 25. 02:47
1/2 Kovács János Balázs válasza:
Szerintem a netes játék helyett: chatelj, ismerkedj a neten. Ha találsz így barátokat vagy párt akkor majd Ők eljönnek hozzád. Vagy már lesz értelme utaznod, akár több órát is.
2/2 anonim válasza:
csatlakozom az első válaszolóhoz:próbálj ismerkedni chaten,facebook-on.én így szereztem 4 olyan embert akikkel most nyáron vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!