Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek, hogy ne panaszkodjak?

Mit tegyek, hogy ne panaszkodjak?

Figyelt kérdés

Kamasz éveit töltő lány vagyok.

Rossz tulajdonságom, hogy szeretek panaszkodni. Tudjátok, az a tipikus "szeretem, ha sajnálnak". Szeretek beteg lenni, mert figyelmet kapok, szeretek sírni, mert akkor is odafigyelnek rám. Gondolom oka van, hogy ilyen vagyok...Na de most is olyan panaszkodhatnékom van, holott ha belegondolok, vannak nálam sokkal rosszabb helyzetben élő emberek, akik kibírják, és nagyon erősek a nehéz helyzetekben. Szeretnék jó ember lenni, mit csináljak, hogy ne legyen ilyen panaszkodhatnékos érzésem?

SZerintem a barátaimat is az őrületbe fogom kergetni, hiába adnak tanácsokat, ha nem rendezem le magamban a dolgokat.

Kérlek ne hurrogjatok le, kritikák/tanácsok egyaránt jöhetnek, köszönöm :)

2011. júl. 22. 15:56
 1/4 anonim ***** válasza:

olvasd el:

rhonda bryne-az erő

2011. júl. 22. 16:04
 2/4 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem nem csak Neked kéne változni, hanem a szüleidnek is több időt kéne Veled tölteni és jobban törődni Veled.
2011. júl. 22. 16:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Bár tanácsot adni nem tudok, én is ilyen vagyok...:S

14L

2011. júl. 31. 16:51
 4/4 anonim ***** válasza:
"Mit tegyek, hogy ne panaszkodjak" válasz: ne panaszkodj
2011. aug. 3. 20:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!