Valaki volt/van lakásban 15. évesen maga, suli miatt?
Figyelt kérdés
150 km.re van a Speciális Iskolám ahova megyek,és koleszban kellett volna lennem,de nem vettek fel :( És úgy látszik nincs más választásom.Aki volt ilyen fiatalon maga lakásba,elmondana pár tapasztalatot? :S2011. júl. 21. 12:06
11/12 anonim válasza:
Úristen mennyi füvezés mehet egy ilyen lakásban :D
12/12 anonim válasza:
mért lennének felelőtlenek a szülei? 0.0 ha igy tudják, tudjátok megoldani akk ez van... nem mindenki utazgathat meg minden... nekem van egy fiú és lány ismerősöm is, mind 2 en 15 évesek voltak, a fiú és a lányis külön külön egy olyan házba költözött amiben cs ő lakott. nem lett semmi baja, ő vette meg minden nap a kenyeret magának, ő sütött, főzött ha olyan kaját akart enni.. nem értem mi a pláne ebben?! sőt még "jobban" is járt. megtanult főzni, takaritani, mosni, stb.. és nem lesz majd elveszve utána az életbe. am meg nagyon jó buli :) ha olyan v mint én akk fél év után rengeteg nő ismerősöd lesz... és.. érted. :P meg hát haverság stb.. jó buli az a maga értelmében
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!