Milyen ruha van most rajtatok?
Átöltözés közben láttam a kérdést :)
Most éppen egy csőfarmer van rajtam, ami elég csinos (a városban voltam erre-arra), illetve egy bő fehér TEVA-s póló, amit a gyógyszertárban osztogattak egyszer. Itthon lógásra, alvásra tökéletesen kényelmes. Ezeken kívül egy bugyi van még rajtam, meg egy kék-fehér bokazokni.
bugyi +világoskék virágos méhecskés pizsifelső(ilyen melegbe nem fogom felvenni a nadrágját..
amúgy meg délután:rövid farmernadrág+fehér bő póló(amit vízi táborban kaptunk :D:)
Még mindig melegítő, mert a gépet bújom, és itt elég hideg van.:SS
14/L
Bakancs, terepgatya tele lyukakkal, a tizedestől lopott felsőrész, kevlármellény, napszemüveg meg harckocsizó sapka.
Itt Irakban nem igazán törődünk a divattal.
sötétlila pamut "besz@rós" gatya(utcára fel nem venném,de rohadt kényelmes ergo itthonra tökéletes)
egy szürke ujjatlan amin mickey egér van
egy rózsaszín melltartó
meg egy fehér francia bugyi
14/L
itthoni csőfarmer, zöld-citrom-narancs csíkos bokazokni. szürke póló napocskával virágokkal méhecskékkel. :D Bugyi, melltartó
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!