Mit tegyek? A kislányom 15 éves. És elment a barátnőivel egy kertibuliba. és ivott de nem rugott be. Hazajött éreztem rajta a piát de letagatta jó akkor eltiltottam a barátnöitöl.
aztán a kisasszony csinált egy 40 ezres telefon számlát..
Akkor vége lett mindennek nem birtam tovább mindentöl eltiltottam barátok,számitógép,telefon..,de szegény mindennapa sirás hatásán van szerintettek oldjama büntit vagy ne?
igen,15 évesen kislány! agyrém h manapság 18 év alatt minden kis h.ülye felnőttnek képzeli magát, aztán 30 éves koráig meg kikéri magának h felnőtt és azért nem akar dolgozni,családot stb. feje tetejére állt a világ.
igenis kell meghúzni a határt.
Az ivást túlreagáltad. Nem kicsit, nagyon. Ha berúgott volna, mint az állat, akkor teljesen jogos volna ez a büntetés. Így viszont erős túlzás és az egyetlen, amit elérsz vele hosszú távon, hogy nem fog beavatni semmibe, mert úgyis megbünteted.
A 40 000-es számla már más kérdés. Én ezért tartottam mindig is hülyeségnek gyereknek számlás telefont adni. Legyen kártyás, töltsétek fel neki havonta-kéthavonta X összeggel, aztán ha ennél többet akar beszélni, azt állja maga. A számlát meg dolgoztasd le vele otthon.
Amúgy, esküszöm felháborít, akik azt írják, hogy FELELŐTLEN. FELELŐSSÉGTELJES B_ZMEG, KIB_SZOTTUL FELELŐSSÉGTELJES, EZÉRT NEM RÚGOTT BE
elképedek néhány ember gondolkodásmódján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!