Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit gondoltok ez túl nagy cél?

Mit gondoltok ez túl nagy cél?

Figyelt kérdés
Most ahogy megnéztem a karibb tenger kalózait elragadott a vágy hogy nekem is legyen egy szép nagy hajóm ugyan olyan mint a filmben (vitorlás).Gondolkoztam és biztos nem lehet egy olyan hajó olcsóbb 10 millió forintnál és fenn is kell tartani a legénységet is kell fizetni de olyan szép lehet a Karibb tenger na mind1 végül is arra jutottam,hogy nagyon gazdagnak kéne lenem ahhoz,hogy megvalósíthassam ezt az álmomat :D és nincs ötletem csak az hogy 10-15 évig keményen dolgozni .Szerintetek megtudom valósítani ezt az álmomat??
2011. júl. 11. 20:06
 1/6 anonim ***** válasza:
73%

megtudnád valósítani, de szerintem csak a film ragadott el.

én mikor néztem egy indiai sorozatot indiába akartam menni, szárit venni... de azóta már rájöttem h a sorozat miatt volt. :)

2011. júl. 11. 20:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
10 millió forint ehhez röhejesen kevés,már ne haragudj. Azután számolj utána,hogy mennyit tudsz félretenni egy átlagos havi 170 ezres keresetből (bár sokan ennek a töredékrészét keresik,de ne legyek annyira gonosz) ha pl költened kell rezsire, talán albérletre, kajára hogy csak az alapokat mondjam. Bocs,ha illúzióromboló vagyok,de egy magyar fizetésből ilyesmit sajnos nem nagyon lehet megengedni, esetleg,ha ügyes vagy külföldi munka aztán befektetés...
2011. júl. 11. 20:24
 3/6 A kérdező kommentje:
természetesen nem úgy gondolom hogy itt Magyarországon építem fel a jövőmet hanem külföldön és ott ha keményen dolgozol akkor van esély,de igazad van :d de várok még válaszokat :P
2011. júl. 11. 20:31
 4/6 anonim ***** válasza:
szerintem pár hétnél tovább nem tart..engem is mindig megihlet egy film, egy tábor..aztán továbbszáll és ha később visszagondolok ránem tudom elhinni hogy avlaha érdekelt.
2011. júl. 11. 20:44
 5/6 anonim ***** válasza:
szerintem úgy 3-400 millió lenne egy olyan hajó:(
2011. júl. 12. 00:53
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem jó, hogy álmodozol és a cél is fontos, még ha a tiéd kicsit elrugaszkodott is. :) De a célok hajtják előre az embert, így nem baj ha van. Viszont nem hinném hogy külföldi munkával is esély lenne egy akkora hajóra legénységgel meg minden. Először úgyis saját házra fogsz gyűjteni, autóra és már ezeknek a megszerzése (hitel felvétele nélkül) is 1-2 évtized. Közben beleszeretsz egy lányba, esküvő, gyerekek, aztán azon kapod magad, hogy milyen boldog vagy így és a hajó álmod tovatűnik. :)

Vagy tanulj nagyon jól, szerezz egy keresett diplomát amit majd jól megfizetnek, menj ki külföldre vezető beosztásba, dolgozz keményen és tedd életcéloddá a hajót. Csak közben ne szaladj el más dolgok mellett ami értékes lehet számodra.

Akár az első, akár a második lehetőséget választod, a boldogság ott rejlik mindkettőben. :)

2011. júl. 14. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!