Mit gondoltok ez túl nagy cél?
megtudnád valósítani, de szerintem csak a film ragadott el.
én mikor néztem egy indiai sorozatot indiába akartam menni, szárit venni... de azóta már rájöttem h a sorozat miatt volt. :)
Szerintem jó, hogy álmodozol és a cél is fontos, még ha a tiéd kicsit elrugaszkodott is. :) De a célok hajtják előre az embert, így nem baj ha van. Viszont nem hinném hogy külföldi munkával is esély lenne egy akkora hajóra legénységgel meg minden. Először úgyis saját házra fogsz gyűjteni, autóra és már ezeknek a megszerzése (hitel felvétele nélkül) is 1-2 évtized. Közben beleszeretsz egy lányba, esküvő, gyerekek, aztán azon kapod magad, hogy milyen boldog vagy így és a hajó álmod tovatűnik. :)
Vagy tanulj nagyon jól, szerezz egy keresett diplomát amit majd jól megfizetnek, menj ki külföldre vezető beosztásba, dolgozz keményen és tedd életcéloddá a hajót. Csak közben ne szaladj el más dolgok mellett ami értékes lehet számodra.
Akár az első, akár a második lehetőséget választod, a boldogság ott rejlik mindkettőben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!