Átlagos magasságú vagyok, vagy magas a koromhoz képest, és ha lehet lehetek magasabb?
Figyelt kérdés
173-175 centi vagyok 13/F és olyan 71-73 kiló körűl. Ne jöjjön senki azzal hogy el vagyok hízva mivel tudom. Átlagos magasságú vagyok vagy magasabb az átlagnál a koromhoz képest? Mert az egyik osztálytársam 14-15 éves de megvan 180 centi. A súly az enyém körűl. Még amúgy lehetek kb 2 méter? Vagy legalább 190 centi? 2 méter magas akarok lenni :).2011. júl. 3. 22:29
11/17 anonim válasza:
Ezalapján magas vagy, és szard le a többiek magasságát. Miért akarsz te 2 m lenni amúgy? Miért jó az, ha lefejelsz minden szemöldökfát? Arról nem is beszélve, hogy akkor a 180-as csajok között kéne válogatnod (ha nem akarod, hogy ferde szemekkel méregessenek majd a járókelők), ők meg elég kevesen vannak.
Rohadtul nem éri meg szerintem, de végülis a te dolgod.:D
13/L
12/17 A kérdező kommentje:
Én ismerek normális szép lányokat is akik velem egyidősek és egymagasságúak. Nem is keveset.
2011. júl. 4. 20:05
13/17 anonim válasza:
Ja, de ők valószínűleg nem fognak addig és akkorára nőni, mint te.
Utcsó voltam.
14/17 anonim válasza:
Én 13 éves lány vagyok, 175 cm (lol? :D ), és szerintem nagyon jó magasnak lenni, csak mivel csaj vagyok, nem szeretnék már olyan sokat nőni, de a doki szerint én oyan 180 cm-nél fogok megállni. Am szerintem nem kéne sokat fogynod, én 56 kg vagyok, és én hízókúrán vagyok, szeretnék olyan 60 kg lenni, szóval szerintem ha pár kilót leadsz, akk nem lesz semmi gond :) U.i. : igen, még sokat fogsz nőni, de 2 méter? ebben nem igazán hiszek, szerintem max 190 leszel, az is jó magassság. pasiból a magas a jó! :)
15/17 A kérdező kommentje:
Ez biztató :). Kösz mindenkinek a válaszokat.
2011. júl. 4. 21:55
16/17 anonim válasza:
Én 15 éves vagyok, 13 éves koromban 170 cm voltam. Elkezdtem kosárlabdázni egy év alatt 17-20 cm-t nőttem, utána volt egy kis szünet.. Erődöstem, tudtam zsákolni is, de sajnos a hírtelen terhelés miatt abba kellett hagynom a kosárlabdát. Térdizületi fájdalmak jelentkeztek, melyek egyre jobban erősödtek.. Utána ismét növésnek indultam, az orvosok egy bizonyos gigantizmus nevü betegséget diagnoszizáltak nálam, megnőtt a növekedési hormon termelése.. 190 cmről 2 m 9-re nőttem fél év alatt.. nagyon sok volt hírtelen... És rengeteg szenvedéssel járt.. Most 2 m 14 cm vagyok, és nagyon fáradékony, mellesleg az izületeim is nagyon terhelve vannak.. Ne akarj magas lenni!
17/17 anonim válasza:
En 13eves vagyok.170cm es 55kg.megnottel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!