Az idősebb vagy a fiatalabb szülők a jobbak?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..
Ebből a kérdésből kiindulva kérdezem ezt.15 éves lány vagyok,engem fogadtak örökbe még 9 hónapos koromban.Mindig is vágytam kistesóra,de anyáék nem vállalták és nem is vállalhatták.:(:/ én csak ezért örültem néha,mikor elmehettem fiatalabb szülőkhöz(unokatesómékhoz) nyaralni 1 hétre,mert ott megtudtam,hogy milyen egy fiatalabb szülővel élni.Meg hát kistesókkal^^ nekem bejött azaz élethelyzet,sokkal jobban örültem pld. hogy ott lehettem,ott sosem volt az,hogy na unatkozok.. itthon sem lenne ez,mert barátok vannak..stb.De valahogy mégse érzem teljesnek az életem.Ráadásul "apám" alkoholista,nagyon megkeseríti az életünket.
Szerintem sem korfüggő, pl. nekem idősek a szüleim, mégis elég liberálisak, és jól tartják magukat. Simán járunk együtt futni, síelni, jól értenek a számítógéphez, a modern technikához (mondjuk ez a munkájuk :D), kiskoromban sokat játszottak velem, és emlékeznek még a fiatalkorukra, vagyis megértik a gondolkodásom, nyugodtan elmondhatok nekik mindent. :) Szóval nagyon jó szülők, azt az egyet sajnálom, hogy nincs testvérem. Én is azért lettem késői, mert nagyon nehezen jöttem össze, sajnos több már nem sikerült, pedig mindig is vágytam egy testvérre. De ez se a korukon múlt, hiszen fiatal koruktól kezdve próbálkoztak, szóval összejöttem volna korábban, akkor most jó 10 évvel idősebb lennék. :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!