Az idősebb vagy a fiatalabb szülők a jobbak?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..
Ebből a kérdésből kiindulva kérdezem ezt.15 éves lány vagyok,engem fogadtak örökbe még 9 hónapos koromban.Mindig is vágytam kistesóra,de anyáék nem vállalták és nem is vállalhatták.:(:/ én csak ezért örültem néha,mikor elmehettem fiatalabb szülőkhöz(unokatesómékhoz) nyaralni 1 hétre,mert ott megtudtam,hogy milyen egy fiatalabb szülővel élni.Meg hát kistesókkal^^ nekem bejött azaz élethelyzet,sokkal jobban örültem pld. hogy ott lehettem,ott sosem volt az,hogy na unatkozok.. itthon sem lenne ez,mert barátok vannak..stb.De valahogy mégse érzem teljesnek az életem.Ráadásul "apám" alkoholista,nagyon megkeseríti az életünket.
Nos, mit értünk a fiatal alatt?
Amúgy tök mindegy. Szerintem a fiatalabb szülők általában(!) liberálisabbak, de max. ennyi lehet a különbség. Nem jelent semmit a szülők kora.
Az általad linkelt kérdés feltevőjének "öregek" a szülei, mégis szerető családban nevelkedik. Ezzel szemben az enyémek viszonylag fiatalok (anyu 36, apu 40), mégsem mondhatóak hűdejó szülőnek, ráadásul már nincsenek is együtt.
13/L
nos,elég nehéz a helyzeted... de nem a koron múlik... anyumék fiatalon vállaltak engem, egészen mostanáig könyörögtem tesóért, de nem akartak/nak másik gyereket... 18 vok, már letettem a tesóról..
De ha nem megfelelő a családi háttér, akkor te se várd el, hogy tesód legyen...gondold végig, neki milyen nehéz lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!