Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Borzasztó, mit csináljak?

Borzasztó, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Na jó, csak nekem borzasztó és természetesen ez senkit nem fog érdekelni, de nekem igenis fontos. Táborba megyek július 10.-től 16.-ig és pont 10.-16.-ig lesz meg a mensim :(

Fürödni is fogunk, hisz a Balatonra megyek. Mit csináljak? Tampont csak 1x használtam, az is kín szenvedés volt számomra. Teljesen el vagyok keseredve. :'(

14/L

2011. júl. 1. 17:11
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Hasizmozz minden nap sokat. Gyorsítja a méhlepény leválását, így rövidebb ideig tart a mensi, és ha most elkezded, talán egy-két nappal hamarabb megjön. Az meg nem olyan nagy gáz, ha az első két napon nem tudsz fürdeni :)
2011. júl. 1. 17:21
 2/10 anonim ***** válasza:
92%
Én is igy voltam...aztán egyszer csak tampon volt nálam,más nem,akkor sikerült ugy feltenni h észre se vettem utána...azota csak ezt használom.Ne félj mélyre felhelyezni.
2011. júl. 1. 17:23
 3/10 anonim ***** válasza:
79%
Nyúlj fel az ujjaddal a puncidba és tapasztald ki, hogy mi hogyan van a hüvelyedben! Ha ez már simán megy, akkor a tampont is fel fogod tudni dugni.
2011. júl. 1. 17:53
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszaitokat! Remélem sikerül köztes megállapodásra jutnom a sorssal :/
2011. júl. 1. 18:26
 5/10 anonim ***** válasza:
88%

Szia!

Először nekem is nehéz volt a tampont feltenni, olyannyira, hogy amikor sikerült megijedtem és inkább kihúztam. Gondolhatod, mivel nem volt megtelve és száraz volt eléggé fájt kivenni is. Utána amikor elmúlt a mensim masztizásnál megujjaztam magam. A következő mensimig kitapasztaltam, hogy milyen a hüvelyem, hogy 'nézhet' ki stb. és a következő mensimkor fájdalom nélkül, könnyedén felhelyeztem a mini tampont, másnap már a normált is.

Szóval szerintem most, amíg nincs meg ismerd meg a tested és legyen nálad a táborban tampon és betét is bőven. Próbáld meg, ha nem sikerül felhelyezni a tampont, használj betétet. Akkor max. egy kis rövidnaciba és bikini felsőbe napozol a strandon:)

16/L

2011. júl. 1. 19:37
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm neked is a választ! :)

Megfogadom! :)

2011. júl. 1. 21:32
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem fontos mélyen nyúlni magadba már bocsi a kifejezésért, de például én már a Rossmanban láttam már aplikátorosat is ami olyan hogy épp hogy oda kell rakni és a végét meg nyomod akorr tök simán bemeg

1 doboz 400ft és 16 db van benne és mindegyikhez külön aplikátor

[link]

2011. júl. 3. 16:32
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2011. júl. 3. 16:35
 9/10 anonim válasza:
100%
nem csak számodra katasztrófa :-) hasizmozz rengeteget, ha megvolt,egyél nagyon sok C-vitamint. Ha táborba mész,jó lesz belőle még otthon tankolni. Tusolj naponta kétszer ha erős. szurkolok
2011. júl. 4. 12:11
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Megteszek mindent :)

2011. júl. 4. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!