Borzasztó, mit csináljak?
Na jó, csak nekem borzasztó és természetesen ez senkit nem fog érdekelni, de nekem igenis fontos. Táborba megyek július 10.-től 16.-ig és pont 10.-16.-ig lesz meg a mensim :(
Fürödni is fogunk, hisz a Balatonra megyek. Mit csináljak? Tampont csak 1x használtam, az is kín szenvedés volt számomra. Teljesen el vagyok keseredve. :'(
14/L
Szia!
Először nekem is nehéz volt a tampont feltenni, olyannyira, hogy amikor sikerült megijedtem és inkább kihúztam. Gondolhatod, mivel nem volt megtelve és száraz volt eléggé fájt kivenni is. Utána amikor elmúlt a mensim masztizásnál megujjaztam magam. A következő mensimig kitapasztaltam, hogy milyen a hüvelyem, hogy 'nézhet' ki stb. és a következő mensimkor fájdalom nélkül, könnyedén felhelyeztem a mini tampont, másnap már a normált is.
Szóval szerintem most, amíg nincs meg ismerd meg a tested és legyen nálad a táborban tampon és betét is bőven. Próbáld meg, ha nem sikerül felhelyezni a tampont, használj betétet. Akkor max. egy kis rövidnaciba és bikini felsőbe napozol a strandon:)
16/L
Köszönöm neked is a választ! :)
Megfogadom! :)
Nem fontos mélyen nyúlni magadba már bocsi a kifejezésért, de például én már a Rossmanban láttam már aplikátorosat is ami olyan hogy épp hogy oda kell rakni és a végét meg nyomod akorr tök simán bemeg
1 doboz 400ft és 16 db van benne és mindegyikhez külön aplikátor
Köszönöm szépen!
Megteszek mindent :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!