Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Csak én unom szét a fejem már...

Csak én unom szét a fejem már nyár elején?

Figyelt kérdés

Nem csináltam eddig szinte semmi, csak itthon ültem.

Olvasni nem szeretek, a tv-t már unom, nem sportolok, nincsenek olyan barátaim akikkel bárhová elmehetnék, a rejtvényeket már unom, kézügyességem, hobbim nincs, és testvérem sincs.

Akkor mégis mivel foglaljam el magam egész nyáron?

14/L

2011. júl. 1. 16:25
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanígy vagyok én is. Bár én inkább lusta vagyok.. Pedig lennének kisebb terveim, pl. szétválogatni az ékszereimet, ruháimat rendezgetni, körmöket festeni, frizurákat készíteni, takarítgatni a szobámban, újságokat olvasgatni.. :D ezek kis apróságok, de el van vele az ember :)
2011. júl. 1. 16:30
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát pont a felsoroltakkal kellene. Segíts anyudnak otthon.
2011. júl. 1. 16:30
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan nem értem, hogy lehet unatkozni :(

Én ma reggeltől csak most kerültem gép elé, kitakarítottam a lakást, megfőztem, mosogattam, rendbepakoltam a szekrényt. Nincs kézügyességed? Próbáltad? Miben?

Vállalj önkéntességet, segíts az idősebb szomszédoknak, takaríts, segíts szülőknek, tanulj főzni, sütni!!! Sokan szomjaznak a szabadidőre, és van, aki unatkozik, ezt sosem fogom megérteni. Szerintem nincs unalom, csak fantáziátlan lustaság.

2011. júl. 1. 16:32
 4/10 anonim ***** válasza:
ide csak tehetetlen közutálatnak örvendő kamaszok írnak? mert minden 2. kérdés az hogy mit csináljak nyáron, meg hogy unatkozok a fő indok pedig az hogy: "nincsenek barátaim" akkor szerezz, de nem igaz hogy az iskolába sincsen legalább egy olyan akivel eltudnál menni valahova. Amúgy kezdj el sportolni ott is lehet barátokat szerezni.
2011. júl. 1. 17:28
 5/10 anonim ***** válasza:

Segits a szüleidnek, nagyszüleidnek, takarits, seperj fel, moss fel, mosogass el, ruhákat mosd ki, portörlés, menny ki kapálni (ha van kert), főzz ebédet egy csomo minden hasznos dolgot lehet csinálni. de ha végképp kimerültél az ötletekbők menny oda nyugodtan anyuhoz, apuhoz vagy tökmindegy kihez és kérdezd meg mit segithetsz, örülni fognak neked h segiteni akarsz

én ennyi idősen már mindent megcsináltam, hidd el egy percig ne unatkoztam, ha ehez "nincs kedved" vagy ugy érzed "kicsi vagy még" akkor szimplán csak lusta vagy és meg is érdemled ha unatkozol:D

18L

2011. júl. 1. 18:57
 6/10 anonim ***** válasza:

Előző, ne haragudj, nem piszkálódni akarok, nem szoktam belekötni mások a helyesírásába, de a "menny" nagyon szúrja a szemem, az menj. Remélem nincs harag és csak elírtad. :)

A kérdésre válaszolva: pl. kereshetnél most valami hobbit most. Mi érdekel? Próbálj abban a témában kutakodni, akár itt a neten, egy időre az is lefoglal.

Újságot olvasni sem szeretsz, pl. ilyen tinimagazinokat? Mindig van benne néhány programtipp, esetleg ha van néhány régebbi számod, lapozd át.

Strandra, ha van a közelben, egyedül is elmehetsz. A sportolást pedig ideje elkezdeni, menj ki futni, biciklizni, menj el úszni, esetleg kipróbálhatsz valami új táncot vagy csapatjátékot.

Ha nem undorodsz nagyon az iskolától, nyelvet tanulhatnál, akár otthon, vagy ha van rá keret, nyelvsuliban. Ha érdekel valamelyik nyelv, kezdd el tanulni, vagy fejleszd magad abban, amelyiket most tanulsz. Tölts le filmeket idegen nyelven, keress szókincsfejlesztő játékokat, esetleg nyelvtani teszteket.

Aztán vannak a csajos dolgok: fesd ki szép színesre a körmöd, készíts magadnak hajpakolást, próbálj ki frizurákat, sminkeket vagy ruhaösszeállításokat.

A házimunkával is tölthetnéd az időt, de gondolom, nem rajongsz érte. Viszont a főzést, sütést érdemes gyakorolni, meglephetnéd a szüleidet egy vacsival mire hazaérnek. Vagy süss valami finomat, próbálj ki pár érdekesnek tűnő receptet. :)

2011. júl. 1. 20:53
 7/10 anonim ***** válasza:
csak siettem wc-re azért irtam el :D
2011. júl. 1. 21:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Én szétunom...totál egyedül vagyok, a barátnőim messze :S tuti ezlesz egész nyáron ...:(
2011. júl. 1. 22:48
 9/10 anonim ***** válasza:
Szia! 15 éves lány vagyok,ha gondolod írj privit:)
2011. júl. 2. 14:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem pedig ma van nyáron az első napom otthon :D
2011. júl. 9. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!