Nincsenek barátaim. Minden napom haszontalanul megy el, és unatkozom. Hol és kivel/kikkel haverkodjak? 16/L (bővebben lent, fontos)
Nagyon vártam ezt a nyarat.Az eddigi nyaraim is nagyrészt unalmasak és haszontalanok voltak,viszont ezen idén szeretnék változtatni.Olyan jó lenne egyet kirándulni,bulizni,csajos napokat tartani egy barátnővel.
Teljesen ki szereteném használni a nyaram.El vagyok keseredve,mert minden nap gépezek,eszek és alszok.Mit csináljak?16/L
Ülj mindenképp a gép előtt, és beszélgess olyan emberekkel akiket személyesen nem is ismersz... 21. század.
Komolyra fordítva a szót... Mi lenne, ha mondjuk fognád magad és elmennél koncertekre? Vagy szórakozóhelyre. Én nem vagyok híve az interneten történő ismerkedésnek. Amúgy elég szomorú, hogy mennyi ilyen kérdés van... Annyi kreativitás sem szorul manapság a fiatalokba, hogy kitalálják mit kezdjenek magukkal? Nem vagyok sokkal idősebb nálad, de érdekes módon én tudok magammal mit kezdeni. Buliznod kéne és élvezned az életet.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:39
Ha a kérdés nekem szól, akkor válaszolok is. A kérdezőre gondoltam, de bárki más is rám írhat. :)
Amikor egyedül voltam, akkor fogtam magam és EGYEDÜL elmentem koncertekre, ahol összebarátkoztam szimpatikusnak tűnő emberekkel. Volt pár pofára esés, de ez van, nem szabad feladni. Találtam néhány embert, akikkel nagyon jól kijöttem. Aztán ők bemutattak a barátaiknak és hasonlók... Nincs lehetetlen csak tehetetlen ember.
Valami ilyesmit kéne az unatkozó 'magányos' fiataloknak is megpróbálnia.
Ne legyél elkeseredett,mi tegnap 3-an (a barátom,haverom,én) elmentünk egy koncertre,iszogattunk,énekelgettünk. Haverom kifülelte hogy egy nagyobb csapat rocker karaokézni akar menni. Indultunk a buli után haza,összefutottunk a csapattal,haversrác odaszólt nekik: na mentek karaokézni? A csapat (voltak vagy 5-en) felénk fordult: persze,gyertek velünk! - és elkezdtek minket győzködni hogy menjünk,menjünk,menjünk velük :D
Gőzünk se volt hogy kik ők,ők se ismertek minket,de pár pohár pia után az ember könnyen haverkodik és simán elmentünk volna velük ha tehettük volna :D legközelebb ha összefutunk velük tuti beszélgetünk velük mert jófejnek tűntek. ez is egy módja hogy ismerősöket szerezz :D (ha mozogsz ilyen körökben,persze)
Ha van kedved dumálni,írj nyugodtan,mert én nem lakok tőled annyira vészesen messze (Győr-Moson-Sopron megyei vagyok),de szeretek utazni is :D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!