3,6os átlag milyennek számít 10. osztályban? (gimnázium)
Figyelt kérdés
2011. jún. 27. 00:00
11/13 anonim válasza:
Az én osztályomban ha valaki nem éri el a 4,0-s átlagot kirakják általános tantervű osztályba. Egyébként biológia speciális. tényleg attól függ, hogy milyen a gimid, az osztály típusa.ha neked ennyi elég akkor elég.
12/13 anonim válasza:
DE a tesid rajz meg ilyenek nem számítanak bele?
13/13 anonim válasza:
Én angol kéttanra járok, tavaly 3,6 volt az átlagom, matekból buktam. Végülis átmentem a pótvizsgán, de most is csak 2-es vagyok. A mostani átlagom olyan 3,9 annyira nem szólnak meg érte, mindenki tudja, hogy nem véletlenül tudtam bekerülni ebbe az osztályba, és ha tanulnék, lehetnék jobb is. Ami érdekel az természetesen megy, ami meg nem arra nem tanulok, puskázok vagy épp, hogy átmegyek, de úgy igazából senkit nem izgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!