Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináltok nyáron?

Mit csináltok nyáron?

Figyelt kérdés
facebook, nyaralás vagy mit?
2011. jún. 24. 10:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Meg ugye megyünk ide oda vendégségbe.
2011. jún. 24. 14:13
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Meg néha olvasok.
2011. jún. 24. 14:13
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

doglgozok ( nyári gyakorlat) utána megint dolgozok pár napot és addigra meglesz nagymotorra a jogsim és motorozok országszerte ;)

18f

2011. jún. 24. 14:33
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Semmit szerintem... Nincsenek barátaim, senkim sincs... egyedül meg nem akarok menni sehova..

Ha szülinapomra esetleg kapok görkorit akkor görkorizni fogok a városban és ennyi :/

17/L

2011. jún. 24. 15:46
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Egy hétre megyek nyaralni a szüleimmel (tengerhez), utána egy hét tábor, más kötött programom nem igazán van. Barátaimmal főleg csak augusztusban tudok találkozni mert júliusban alig lesz otthon valaki, meg én is akkor nyaralok. Tervezünk kirándulásokat, meg majd elmegyünk egymáshoz, majd spontán alakul :)

17/L

2011. jún. 24. 15:53
 16/19 anonim ***** válasza:
nyaralás, barátok, pláza, olvasás, néha gép, film
2011. jún. 24. 19:42
 17/19 anonim ***** válasza:
2011. jún. 24. 20:16
 18/19 anonim ***** válasza:

húúúha nekem nagyon bevannak táblázva a napjaim.:) eddig csak pihentem,de ezek után..huhúúú. ezt terveztem egész évben.: )

holnap megyek a viláágon a legeslegjobb táborba a legeslegjobb a barátaimmal, a legeslegjobbfejekkel.*.*

3.án jövök haza,utána 6.án indulok a mamámékkal nyaralni Olaszországba,és csak 14.én jövünk haza.; )

15.én jön hozzám a legjobb barátnőm aki 100km-re lakik tőlem már ezeréve nem láttam,itt lesz nálunk 22éig.: )

29.én családi nyaralás,az egész pereputtyal megyünk Görögországba.: )

3.án jövünk haza,akkor kicsit pihi van,mert utána a bátyámmal és a nővéremmel megyek le az unokatesómékhoz a Balcsipartra 1 hétre.*-* eztvárom a legjobban.; )

viszont 20.ára mindenképpen haza kell érnem,mert tánctábor.:))

van 1 olyan érzésem,h ez lesz az eddigi legjobb nyaram.:))

14L

2011. jún. 25. 16:52
 19/19 anonim ***** válasza:

Internetezek-fb,GYIK,ígynevess,youtube stb.

olvasok-kötelezők,ajánlott olvasmányok,Harry Potter

haverokkal lógok-Nyár kezdete óta jóformán minden nap találkozunk,és nagyon jól elvagyunk

rollerezek-nem trükközés csak ezzel járom a várost

:D

13/f

2011. jún. 28. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!