Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináltok nyáron?

Mit csináltok nyáron?

Figyelt kérdés
facebook, nyaralás vagy mit?
2011. jún. 24. 10:31
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
93%

ajj, de jó, hogy kapásból a facebook jut eszedbe. meg se kérdezem, hogy fent vagy-e. na mind1.

nyaralás azt tuti lesz a jövőhéten, sőt még talán augusztus elején is. lesz 1 hét kosarastábor meg másfél hét erdei tábor. a nyár többi részét meg itthon töltöm.

16/F

2011. jún. 24. 10:35
 2/19 A kérdező kommentje:
én már nagyon unom a FB-t de mindenki elvan h mennyiiiiiiiiiiiire jó -.- pedig sztem is már uncsi
2011. jún. 24. 10:40
 3/19 anonim ***** válasza:
73%

ma megyek olaszországba tábroba busszal, nagyon állat lesz:P

aztán utána haverok ezerrel, ivászat vizipipa, balaton családdal(-.-") aztán matektábor, amuiben annyi matek lesz mint sparos tejben a tej

14/f

2011. jún. 24. 10:46
 4/19 anonim ***** válasza:
64%

4 nap múlva megyünk Szicíliába 2 hétre,ha onnan hazajövünk,akkor barátnők,shoppingolás,nyelvvizsga felkészítők,tenisz...Július végén megyünk Törökországba 10 napra és még augusztus végén-szeptember elején elmegyünk Svájba.

Amúgy nem tervezek túl sok mindent,most minden energymet elveszi a 2 nyelvvizsga :S

14/l

2011. jún. 24. 10:49
 5/19 anonim ***** válasza:

Az én nyaram spontán nyár lesz. Általában egy nappal hamarabb tudom meg, hogy mi lesz másnap. Most még eléggé kötött vagyok, mert szigetelik a lakásunkat és jó ha van itthon valaki mindig, így amikor a szüleim dolgoznak nekem kell itthon lennem. (Vizet, áramot adunk ki, meg azért bármi gond van, tudjanak valakinek szólni). Ma pl. itthon kell lennem, mert apum reggeltől estig dolgozik, anyum is megy kb. fél óra múlva és majd csak este jön ő is.

Egyébként strand, pláza, sétálás, bulizás,beszélgetés barátokkal. Egyszóval szórakozás:))

Szerettem volna dolgozni, de nincs munka:S

16/L

2011. jún. 24. 10:52
 6/19 anonim válasza:
100%

itthon leszek. nagy séták késő délután. nagy beszélgetések. fagyizás. felmegyek majd Bp-re. strand. barátok :D falunapok, rendezvények, bulik, minden :D

14/l

2011. jún. 24. 10:56
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor elmesélem,hogy nyár eleje óta eddig mit csináltam:

-Elmentem az egyik barátnőmmel fodrászhoz,utána bementünk vásárolni a Tescoba meg a Sparba,meg sétáltunk egyet a parkba,aztán hazajöttünk.

-Elmentem a másik barátnőmmel a másik városba,a vízpartra egyet beszélgetni,aztán sétáltunk meg jégkását ittunk.Aztán ő is hazament meg én is.

-Átmentem kutyázni a szomszédhoz(aki 3házzal arrébb van,anyám barátnője meg kicsit az enyém is)

-Takarítottam,mosogattam,vasaltam

Amiket hamarosan reményeim szerint csinálni fogok:

-Strandolni.

-Jön barátnőm itt aludni,vele elmegyünk ide-oda,mert 4-5 napra jön le.Ebbe szerintem belefér a mozi,meg sétálgatás itt-ott,esetleg koncertnézegetés-mindez július első hetére várható(gyakorlatilag belenyúlik a második hétbe is)-július 6.-július 11.(vagy 10.)

-Veca koncert-augusztus 13.

Meg még majd alakul gondolom.Remélem jó további nyaram lesz,neked is kívánok jó szórakozást:) meg mindenkinek.Most tombolni kéne:DDD

2011. jún. 24. 11:29
 8/19 anonim ***** válasza:
50%

Hát nekem a fő program az a nyaralás Spanyolországban lesz. [2 hét, július vége-augusztus eleje]

Azon kívül strandolás a barátnőkkel, görkorizás, reményeim szerint jövő héten megyek fodrászhoz, ma megyek újratöltetni a műkörmömet, vásárolgatás, nyaralás előtt kozmetikus ...^^ :D

Eddig volt:

-2 fellépés [tánc]

-strandolás [szerencsésen le is égtem -.-""]

-búcsú

-szülinap

-pizzázás barátnővel

-vásárlás barátnővel

-barátnőmet elkísértem műköröm feltöltésre

14/L

2011. jún. 24. 12:14
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
2 nyaralás lesz 1 hetesek. Amúgy minden második nap edzek szóval hétfő, szerda, péntek, vasárnap, kedd, csütörtök, szombat. Kerékpározok vagy futok ezt már csinálom 1.5 éve. Azzal elmegy a napom. 1x megyek vidámparkba mert 15. már 1x voltam mentem az Aquaworld-be, uszodákba is megyek. Otthon net (nCore,Gyakorikérdések,Wikipedia,Youtube,ImDb), sorozatok (Simpson család, RÉm rendes család), filmek, játékok (Pro Cycling Manager 10, F1 2010, Bully- Scolarship Editon), rendezgetem a gépemen az adataim (képek, zenék, klippek, dokumentumok (excel-es, word-os), Wii, TV (F-1, WTCC, Speedway GP, Boomerang-on ami megy, Kerékpár, SImpson család), Haverok (foci, biciklizés, dumálás, átmegyek hozzájuk azt gépezünk vagy itt gépezünk wii-zünk), mozi, koncertek, zenehallgatás (Guns N' Roses, Three Days Grace, Rammstein, Nirvana, Kiss, Nightwish, LInkin Park, Metallica, Iron Maiden, HammerFall, Scorpions, Avantasia, Queen) meg amilyen program jön pl. vasárnap futóversenyen veszek részt Július legvégén lesz az első a második nyaralás meg augusztus elején ott a közelbe lesz két kerékpárverseny nyár végén is lesz egy 2 napos. Meg amilyen program jön (étterem, kiállítások, színház, sétálgatás, kocsikázás) meg ugye pihenés.
2011. jún. 24. 13:36
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Ja előző vagyok meg Augusztusba 5 embernek is lesz szülinapja a családból (nekem is) és Júliusba meg névnapom lesz. Meg van amikor csak iszok, eszek, beszélgetek, nassolok.
2011. jún. 24. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!