Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 8 éves fiam rendszeresen jár...

8 éves fiam rendszeresen jár uszodába! A talpán kijött egy tyúkszem, (Valószínüleg az uszitól) de nem hajlandó orvoshoz menni velem. Mit tegyek? Van valami hatásos szer ami gyereknek is jó?

Figyelt kérdés
2009. márc. 25. 06:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
azonnal dokihoz.az szemolcs!!!!!!!!!!elterjedhet..ha mèg az elejèn vagy akkor krèmmel ecstelèssel kezelheto ha vàrsz vele akkor làzerrel leègetik nagyon fàjdalmas tud lenni agyogyulàsa!!!!!1
2009. márc. 28. 15:04
 12/14 anonim ***** válasza:
45%
basszus, csak jobban tudja, mint ti, hogy szemölcs vagy tyúkszem!
2009. márc. 28. 15:26
 13/14 anonim ***** válasza:
Én is pont ugyanígy kezdtem, bár fogalmam sincs hol szedtem össze. Egy hatalmas tyúkszem volt a talpamon, amitől néha már a járás is kellemetlen volt. Néha napján félcentis lyukakat fúrt anyu a lábamra teljesen fájdalommentesen, olyan mély volt már. Aztán egyszercsak elmúlt, anyajegy lett belőle... vagyis ilyen "szépségpötty" :D Pár évvel később újra kijött, nem mentem el orvoshoz, gondoltam elég ugyanaz mint legutóbb, hát tévedtem. Pár hónappal később a sarkam háromnegyedére átterjedt, elhalt a bőröm, és az orvosok már azt fontolgatták hogy lenne ez megoldható műtéttel, hisz nem olyan pici felületről van szó, mint egyetlen egy tyúkszem esetében. Az utolsó reményünk egy nagy ajánlattal kecsegtető bőrgyógyász volt, aki azért elkért 10 ezer ft-ot, hogy ránézett a lábamra és írt két receptet. De most hogy így belegondolok, megérte. Immunerősítő kúrát írt ki három hónapra, és egy ecsetelő folyadékot, amit naponta használni kellett. Nem kellett három hónap hogy eltűnjön az egész talpamról az összes teljesen fájdalom mentesen...
2009. márc. 30. 08:17
 14/14 anonim ***** válasza:
Nah hát ezért kéne valahogy rábírnod, hogy menjetek a dokihoz, mert nem tudni mi az.
2009. ápr. 3. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!