Ma vettem észre, hogy cicám valószínűleg férges, olyan hosszú izé volt a székletében. Csak holnapután, hétfőn tudok neki gyógyit venni, addig hatásos lehet a fokhagyma?
Közben adtam neki, féltem, mert nem is nagyon akar enni.
Hát önszántából nem ette meg, pici kockákra vágtam, és kissegítséggel megette. Most kb 1 óra után evett már pár falatkát. Azért mertem kipróbálni, mert egyszer hallottam, hogy jó, bár ma más elég vegyes véleményeket olvastam a neten.
Én is úgy gondolom hogy jó lehet a fokhagyma!
de azért nézetesd meg a cicád :)
Nem tudom, hogy használ-e a fokhagyma vagy árt, de én biztosan nem kínoznám szegény állatot azzal, hogy ilyen, számára idegen ételeket tolok le a torkán.
Hétfőig biztosan semmi baja nem lesz a cicának, ti viszont nagyon vigyázzatok a kézmosásra, felületek tisztántartására! Ha hétfőn elkezditek a férgírtást, mindenképpen fertőtlenítsd a cica kosarát, párnáját, mindenét! Figyeld a kakiját és azonnal szedd össze, nehogy visszafertőzze magát!
kedves 15:3-os!!!!! remélem ez meggyőz
Milyen ételt NE adj a macskádnak?
Hagyma, fokhagyma (nyersen, főzve, és porított formában egyaránt): toxikus anyagai a vörösvérsejteket támadják meg, a eredmény vérszegénység. (A kutyák is érzékenyek rá, de a macskák méginkább)
ezenkívül még sok minden le volt írva, de ez a lényeg most
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!