Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tennétek e helyemben? 36N

Mit tennétek e helyemben? 36N

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az a helyzet,hogy ma észrevettem,hogy a 14 éves lányomnak köldök piercing-je van. Bementem hozzá a szobájába és épp akkor öltözött,szóval elég szembetűnő volt. Elmondta,hogy az egyik idősebb barátnője kísérte el,aki már nagykorú. Nem az bánt,hogy megcsináltatta,hanem,hogy nem kérdezett meg róla. Lehet,hogy megengedtem volna neki. Mostmit tennétek a helyemben? Előre is köszönöm!

36N

2011. jún. 22. 17:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Miért nincs több ilyen felfogású szülő? :)

Nekem is van, én meg is kérdeztem és anyu vitt el, neki is van. 14 voltam, amikor csináltattam. Szerencsére anyu mindenben ilyen. :)

2011. jún. 28. 18:10
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Nem akarok olyan szülő lenni,aki mindent megtilt a gyerekének.Én is voltam ennyi idős,és ennyi idősen egy modern felfogású anyukára vágytam,nem pedig egy házisárkányra..
2011. jún. 29. 13:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!