Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Máshol is csak a Facebook számít?

Máshol is csak a Facebook számít?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Történelem órán Trianonról , beszélgettem a töri tanárral , hogy milyen szemétládák voltak a többi hatalom, akik szét osztották a Magyar királyságot. Meg még ,hogy a cigányok felveszik a segélyt meg mindent lopnak, csalnak.

Az volt a rossz amikor elkezdi a Márk inkább beszélgessünk valami értelmesről a Facebook-ról ,mert őket nem érdekli az ilyen hülyeségek. Ez nekem nagyon rosszul esett.

Meg ,hogy kinek ennyi ismerőse van , mennyi like.

Nem is érdekli a többi gyereket , a Hazájuk, Trianon és más esemény, Szlovák elnyomás, Románok magyar veréseik, hatalom ellen aló megmozdulások ,tüntetések , cigányok, politika........

Olyan rossz ,hogy az osztályban 23-man vagyunk és 21-en szinte állandóan Facebook-koznak. Barbi azért nem csinálja ,mert el van törve a jobb keze.

Csak az érdekli őket , mennyi like-juk van, és mennyi ismerősük.

7.osztályba jártam , most leszek 8. osztályos.

2011. jún. 17. 14:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Sajnos nagyon sok helyen lenyomják az ember torkán. Nekem van FB regisztrációm, ahogy fent vagyok nagyon sok oldalon (iwiw, fb, twitter, statusnet, superuser, nag). Ha bárki bármit akar, rámír, azonnal villan az üzenet az asztalon (mármint a gépen belüli asztalon, nem a szobában lévő asztalon), hogy erről és erről van szó, könnyű megbeszélni a dolgokat.

De sajnos ez van. Én sem szeretem, a facebook térhódítása kezd undorítóvá válni. Az oldal milyensége, működési hibái egyszerűen elkeserítőek.

2011. jún. 20. 15:06
 12/19 anonim ***** válasza:
Szia! 16/L vagyok, most voltam kilencedikes. van a telefonomon facebook, én is sokat szoktam rajta lógni, több, mint 600 ismerősöm van, és mégis a város legjobb gimnáziumába járok, és négyes ötös tanuló vagyok. semmit sem számít, mennyit lógsz face-en, hány ismerősöd van, és hány like-od egy-egy képhez. aki hülye az hülye facebook nélkül is, az csak egy átmeneti hóbort, ugyan úgy, mint ahogy pár évvel ezelőtt a chat-et is szidták, meg az mp3-mp4-lejátszókat, meg alapból a számítógépes játékokat, ugyanúgy csak ürügy a facebook arra, hogy a gyerekek miért nem tanulnak. egy év múlva lehet, hogy már a myspace-re, vagy hasonlóra fognak ugyan így tücsköt-békát kiabálni.
2011. jún. 20. 16:27
 13/19 anonim ***** válasza:

Nekem is van facebookom, naponta feljárok 10 perce, hogy mi az újdonság, esetleg ha van valaki akkor vele beszélgetek.

Bár én attól kaptam agyfa szt, hogy a sulimban minden órán mindenki a facebookon lógott (kivéve engem) és tök kusban volt mindenki. És chaten kezdtel el beszélgeti ráadásul az kicsit komolyabb téma is volt. De még az egymás mellett ülők is chaten beszéltek egymással. PFÚÚÚ

15/L

2011. jún. 22. 17:20
 14/19 anonim ***** válasza:
telefonon nincs chat te lángelme -_-
2011. jún. 22. 17:32
 15/19 anonim ***** válasza:

@ A válasz megírásának időpontja: ma 17:32 @

Már miért ne lenne? Amikor én telefonról megyek fel, betölti a chatet.

2011. jún. 22. 20:36
 16/19 anonim ***** válasza:
Telefonon mégpedig van chat, te lángelme. :D
2011. jún. 22. 20:44
 17/19 anonim ***** válasza:
Gondolom nem mindegyiken, de az más tészta.
2011. jún. 22. 20:44
 18/19 anonim ***** válasza:

Egy rossz jelenségért nem az eszközt kell okolni. Ez nagyon felületes gondolkodásra utal.

Nem a Facebook tehet arról, hogy a gyerekek nem annyira élnek valódi közösségi életet, vagy nem ilyenek-olyanok... He nem lenne face, akkor mást szídnál.

Régen kiátkozták a Beatlest, később rehabilitálták.

A cigány- meleg- zsidó... -fóbia is ugyanilyen. Nem csak ők lopnak, csalnak, hazudnak! És nem csak a politikusok.

Menj el a lángososhoz, fagylaltoshóz, hány ad neked nyugtát?

Aztán hazamennek, és fröcsögnek tocsikra! Ők semmivel sem jobbak, csak a lehetőségük korlátozotabbak. De ha tehetnék, nem biztos, hogy ellenállnának a kísértésnek.

Soha ne törj elhamarkodottan pálcát mások feje felett!

Egyébként régen a magyarok sem díjazták másként, ha egy kisebbségi anyanyelvén beszélt.

2011. jún. 24. 23:26
 19/19 anonim ***** válasza:

Én sem szeretem a F@szbúkot, de halálra lehet untatni azzal, ha "önjelölt történészek" állandóan magyarázzák a hülyeségüket. Félre ne érts, szeretem a hazámat, de az amit a Jobbik tanít, tele van gőggel, semmi köze a valósághoz.

Tanításuk sem a múltra, sem a jelenre vonatkozóan nem tükrözik a valóságot. Sem a történelmi, sem a gazdasági, sem a szociológiai politikájuk nem ér egy fabatkát sem.

Lehet, hogy az osztálytársaid ezt is unják, és amikor ilyesmire tereled a szót, csak "finoman jelzik", hogy hagyd már őket ezzel. Próbálkoztál már semlegesebb témával "agitáció" helyett?

2011. júl. 4. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!