Szerintetek mennyire ciki, ha az alábbiakat nem tudja/akarja megcsinálni egy 14 éves lány?
-Nem tud főzni
-Nem tud takarítani
-Nem tud ágyat húzni
-Nem tud vasalni,mosni
De egyébként kitűnő tanuló,a szülei nem várják el tőle,hogy a fent említetteket megtegye,csak azt szeretnék,hogy egy nagyon jó egyetemre jusson be.
A barátnői,barátai sem szoktak otthon segíteni.
meg kell neki tanulnia mert ha már saját háza lesz mit fog csinálni??
mivel a szüleim reggel elmennek dolgozni és csak este 6kor jönnek haza így nekem kell sok mindent csinálnom...11 éves korom óta sokszor én mosogatok..12 éves koromban pedig magamnak sütöttem a reggelit..most vagyok 13 éves és még mindig megtudom csinálni ezeket..nem meg eröltető munka!
Hát ez a határtalan bunkóság ...
Ki a frászt érdekel hogy kitűnő tanuló vagy? Ha ezeket nem tudod a föld a háta közepére se kívánna.Már nem azért de ha az egyetemet elvégezted is elvárod majd a szüleidtől hogy ezeket megtegyék?Vagy esetleg a pasidtól?Hát azt várhatod...Tessék szépen neki állni tanulni ezeket az apró kis dolgokat amíg nem leszel nagy és nem lesznek belőle nagy dolgok..ugye nem hiszed hogy majd a pasid lesz oly szíves és mos főz rád...Míg te tanulsz...neki is lesz épp elég baja....mint nő ként a te dolgod lesz ezeket megcsinálni...
-Főzés:Szerinted olyan bonyolult receptet követni? kiméred mennyi kell az alapanyagokból az utasítás szerint beledobálod és kész is a kaja..rohadtul nem nehéz....
-takarítás: tudod a mosogató alatt van egy csudi szép kis ruha darab amit aztán befújsz egy nagyon cuki sprével amivel nagyon szép lesz a szobád a szekrények a padló a TV és a Gép....Ugye milyen nehéz?
Ágy húzás: megfogod a paplant kihúzod az ágynemű és jééé lehúztad ^^ de ügyi vagy... ^^
Vasalni:tudod bemelegszik a vasaló és szépen húzgálni kezded a ruhán..de nehogy rajta hagyd mert különben lesz egy szép folt rajta ;)
Mosni:....Na ezt végképp nem értem...kell egy kupak öblítő egy kevés mosópor belerakod a helyére beteszed a ruhákat a mosógépbe és nem ám a színeseket együtt a feketékkel vagy a fehérekkel...becsukod az ajtót elindítod és pár perc múlva kész ^^ gondolom terigetni tudsz ha nem soroltad ezt bele...
Nah ezek szerint meg is tanultad :D hajrá,és ne lógj a szüleid nyakán... én már 10 éves koromban megtanultam ezeket...-.-"" Mivel a szüleim elváltak és van egy fogyatékos bátyám is...(szó szerint értelmi fogyatékos)
Megtanultam hogy anyum nem fogja helyettem megcsinálni a dolgaimat...Neked kell talpra állnod...
17/L
Hozzánk is jár takarító nő hetente de ettől függetlenül tudok takarítani vasalni ágyneműt húzni mosni.. Főzni még nem túlságosan csak néhány alapkaja megy. Anyu nem ér rá át veszem a házimunkát mert nem nagy kunszt
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!