Engednéd a 16 éves gyermekednek, hogy legyen tetoválása?
Látom, a legtöbben elég konzervatívan álltok a témához, de ez van, nem lehetünk egyformák. :)
Nekem apukám megengedte, hogy idén nyáron megcsináltathassam az első kettő tetoválásomat (természetesen saját pénzből). Egyik sem elhamarkodott döntés, mindkettőt évek óta szeretném. Nem valószínű, hogy később megbánom, mert jól átgondoltam. Apu is csak azért féltett, mert van neki két elrontott, nem épp ízléses tetoválása, amit magának készített 15 éves korában. De azt mondta, hogy én testem, én felelősségem.
Azokat én sem szeretem, akik divatból tetováltatnak, csak azért, mert szép, és semmi jelentés nincs mögötte. Tipikusan ilyen a csillag-motívum.
nem, de nem azért mert a tetoválás rossz, hanem azért mert ilyenkor még nő, nyúlik a bőre és eltorzulhat a kép
14/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!