Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez mitől lehet? (Kérdésed túl...

Ez mitől lehet? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

szóval, mindent elhanyagolok nagyon,,, nemtudom miért, magamra sem figyelek oda, hip hop felment 5 kiló, a szobám rosszabb mint egy disznóól , barátommal meg elvagyunk, de teljesen lesz*rok mindent és úgy érzem mintha "belefáradtam" volna valamibe, és mintha már semmi sem érdekelne, tudom, hogy még mindig szerelmes vagyok belé és akarom őt, de valahogy ezt nem mutatom, ha itt van elvagyunk és mikor elmegy mindig akkor jövök rá, hogy mutathatnék több érzést ha vissza akarom kapni , és mindig eltervezem, hogy nah mostantól ez lesz de mégsem,, de ez nem csak vele van így, a lehető legjobb barátnőmet nem láttam már vagy 1 hónapja, ma találkoztam vele, és néztem az időt és azon gondolkoztam, hogy mi egy jó kifogás amivel én elhúzhatnék a pics*ba :O

a suliba nem járok be 2 hete, nem a tanulás miatt, nem a felkelés miatt, fogalmam sincs hogy miért..

én nem ilyen voltam, életvidám 16 éves lány akinek egy hihetetlenül édes barátja van , és kimutattam neki a szeretetet, de az utóbbi időben mondta nekem, hogy "megváltoztál, úgy érzem, hogy kezdesz engem megunni", és nem ez nem igaz, belegondoltam, hogy milyen lenne ha szakítanék vele, és a gondolattól elbőgtem magam, de fogalmam sincs ,hogy hogyan találjak vissza magamhoz,

2-3 hónapja alig tudnak a barátok kirángatni itthonról, esküszöm, itthon ülök, nem az interneten lógok mert, hogy függő vagyok, nem, mert pár hónappal ezelőtt én hazajöttem a suliból megcsináltam a teendőimet (lecke,kis házimunka) és mentem ki, ide oda csavarogtam . de most :O hajnali 4. ig fent vagyok néha 11-12 ig alszom, van amikor 3-4 ig...

félek,félek attól, hogy így maradok, hogy egy bukott elhízott koszban élő keserű valaki leszek... de én újra normális akarok lenni, akarom hogy a barátom ne higgye azt, hogy nem szeretem többet mert szeretem, újra a régi akarok lenni, hogyan találjak vissza magamhoz??

kérlek, csak értelmes válaszokat :s

előre is köszi

egy 16 éves lány..

2011. jún. 11. 00:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
szerintem depressziós vagy... beszélned kellene egy pszichológussal, ők ilyenkor helyre tudják rakni benned a dolgokat.
2011. jún. 11. 00:50
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Velem is hasonló volt ebben a korban. Igen kicsit depis feelingje van az egésznek, de szerintem csak akarat kérdése az egész. Igenis feküdj le időben (amikor régen szoktál) és igenis akkor fel tudsz kelni időben. Keresd a barátaidat és ne búlj el előlük. Hidd el vissza fogsz találni önmaadhoz csak AKARNI kell és nem várni a sültgalambot :) nehéz tudom én is átéltem de másképp nem megy. 24L
2011. jún. 11. 02:00
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Lusta vagy te vagy a jövő hajléktalanja, emeld meg a feneked és jár suliba dolgozni, haverozni. Más nem teheti meg hejeted ha jobb ülni és szenvedi lelked rajta vállad a következményeket.
2011. jún. 22. 00:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Fáradtság, érzelmi hullámvölgy lehet "sima" vitaminhiánytól is. Úgyhogy szedj valami multivitamint, menj többet napra, egyél zöldségeket.

Ez egy ördögi kör. Csak akkor fogsz tudni jól aludni, és összeszedni magad, élvezni az életet, ha élmények érnek, ha nap végére van mitől elfáradnod. Úgyhogy nagy levegő, és menj suliba, találkozz barátokkal, sportolj rendszeresen, feküdj le időben.

Ha ezek majd több hónapja nem használnak, és még mindig nem tudsz örülni semminek, akkor viszont depresszió lehet, érdemes pszichológust keresni.

2011. jún. 22. 04:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!