Nagyon rosszak a jegyeim? Sos ( 6. osztály)
Infó:5
Rajz:5
Ének:5
Technika:5
Hittan:5
Tesi:4
Természet:3
Magyar irodalom:3
-||-nyelv:3
töri:3
Angol:2
Dráma:5-4-3 (Nem tudom)
(Szerintem rosszak. De nem tudom ebben az éven nem tudom mi volt velem úgy hogy is mondjam "eltunyultam... xD
Hiába mondja osztálytársam hogy ezek most nagyon fontos dolgok amiket tanulunk, de nem érzem a sujját valahogy nem érzem a késztetést a tanulásra, valaki elmondaná hogy ezen hogy tudok változtatni, meg persze az eredeti kérdésre a választ is.)
Sujját ??? Hát nem csodálom, hogy nyelvtanból hármas vagy...
*Súlyát.
Amúgy szerintem ezek rossz jegyek, 3,7 az átlagod. 6. osztályban azért nem olyan megerőltetőek a dolgok, hogy ne tudd megtanulni.
te jó ég! szerintem borzasztó, én ilyen bizivel nem mernék a szüleim elé állni
elég szánalmas *.*
Úgy látom, közpes tanuló vagy. Mihez képest rossz? Az én osztályomban 4fő kitűnő/jeles, 3fő kb.4-es, a többi 2-es.
Nagyon bele kéne húznod, mert hetedikben sokkal nehezebb lesz! A természetismeret négyfelé bomlik, és mindet tanulni kell, nem elég odafigyelni órán!
Szia. :)
Alapvetően egyáltalán nem rosszak a jegyeid!
Az angolra feküdj rá és gyakorolj egy picit a nyáron. :)
A magyar pedig még az angolnál is fontosabb, hiszen ez az anyanyelvünk. :) A törit is nézd át.
De ezeket leszámítva nem vészes. :)))
Minden jót Neked! :)
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!