Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek is gáz, ha animét...

Szerintetek is gáz, ha animét nézünk?

Figyelt kérdés
Idén én is elkezdtem animéket nézni. Csak a Key által készített animéket nézem, tudjátok Air, Kanon, Clannad... Egy másik barátnőm is animét néz, a Naruto-t, ami ugyan egy egészen más fajta anime, mégis amikor elmondta egy másik barátnőmnek, hogy azt nézni ő azt mondta neki, hogy az anime nagyon gáz. Emiatt egy kicsit kétségbeestem. Az anime gyűlölő barátnőim ha kérdezik, hogy milyen sorozatot nézek, elmondjam nekik, hogy animéket?
2011. jún. 8. 19:15
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
Sokszor magam sem tudom eldönteni. Mindenesetre én nem szoktam nagy dobra verni, hogy animéket nézek. 22/F
2013. jan. 3. 16:20
 22/22 anonim válasza:
szerintem az aki azt írta ,hogy nem szeretem az animéket, az még csak 1 normális darabot se látott. pl: én odavagyok az animékért, de a dragon ball-tól, meg a pokemontól, (bocs dragon ball fanok) kiráz a hideg.. viszont a mai
2015. nov. 18. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!