Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek is gáz, ha animét...

Szerintetek is gáz, ha animét nézünk?

Figyelt kérdés
Idén én is elkezdtem animéket nézni. Csak a Key által készített animéket nézem, tudjátok Air, Kanon, Clannad... Egy másik barátnőm is animét néz, a Naruto-t, ami ugyan egy egészen más fajta anime, mégis amikor elmondta egy másik barátnőmnek, hogy azt nézni ő azt mondta neki, hogy az anime nagyon gáz. Emiatt egy kicsit kétségbeestem. Az anime gyűlölő barátnőim ha kérdezik, hogy milyen sorozatot nézek, elmondjam nekik, hogy animéket?
2011. jún. 8. 19:15
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
28%

bocs, de szerintem borzalmasak

nagyon undorodom az összestől...kiráz a hideg ha rágondolok..

de ha neked tetszik, nézd

18/L

2011. jún. 8. 19:17
 2/22 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem is gáz. De ez az én véleményem, ha Te szereted, akkor nézd. Ha a barátnőid tényleg a barátaid, akkor ezt elfogadják és nem fognak piszkálni vele.
2011. jún. 8. 19:20
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretem az animét.Ez nem jelenti,hogy gáz vagy valami..mert mindenki azt néz,amit szeret:)

15/L

2011. jún. 8. 20:00
 4/22 anonim ***** válasza:
36%

Engem is valahogy már teljesen taszít az animék kinézete is... szinte rosszul érzem magam valamiért tölük... Régen néha-néha néztem Inuyasha, Narutot meg ilyesmit a TV-ben, de magamtól letölteni és megnézni semelyiket se nézném.

Amúgy meg ez csak a személyes véleményem, ettöl még nem gáz nézni. Mindenki mást szeret, ha neked bejönnek az animek akkor nézd és ne foglalkozz másokkal..

2011. jún. 8. 20:13
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Amikor 13 éves voltam netről vadásztuk a japán animéket angol felirattal. Baromira nem érdekelt más véleménye. Letöltöttem ezt azt, ami tetszett annak a többi részét is és végignéztem őket. A legjobb barátnőm is szerette őket, így volt akivel együtt lehetett nézni és beszélgettünk róla. Ahogy nőttünk úgy változott, hogy milyen animéket néztünk (mert ugye vannak gyerekeknek valók és idősebbeknek is). Mindenki mondta, hogy jaj de gáz meg béna, de nem érdekelt, mert tetszett és ez van.

Ha neked tetszik amit nézel és nem azért nézed mert mindenki azt bámulja akkor miért lenne már ciki. Ha a barátaid nem vevők a témára, hát ne beszélj velük erről a témáról és kész, nincs konfliktus.

Ha valamit szeretsz nézni, hallgatni, az nem ciki, maximum másnak nem tetszik. Ne csak a megfelelési kényszer irányítsa azt, hogy otthon mivel töltöd az idődet. Azért ne nézz olyan sorozatot, amit utálsz, mert másnap elő kell adnod, hogy milyen isteni jó volt.

Ha saját ízlésed és saját egyéniséged van akkor számítani kell arra, hogy ki fognak a birkák gúnyolni, akiknek az a véleménye, ami a vezérével vagy a magazinok szerkesztőivel megegyezik.

24/N

2011. jún. 8. 21:00
 6/22 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem nem gáz, bár én nem vagyok oda értük. Jó, a Naruto kcisit az, de a komolyabbak, azok nem azok. De gondolom, ezek az animét gáznak tartó barátnők rögtön a Pokémonra asszociálnak...
2011. jún. 8. 21:21
 7/22 anonim ***** válasza:
87%
Nem értem miért lenne ez gáz, bár én se szeretem az animéket, viszont van egy barátnőm, aki imádja. Párszor megnéztem vele egyet, ha nagyon akarta, de sosem tetszettek, egynél többet nem bírtam megnézni, szerintem iszonyú unalmasak vagy éppen harcosak. :D De mégse gondolom gáznak, inkább az a gáz, aki annak gondolja.
2011. jún. 8. 21:26
 8/22 anonim ***** válasza:
16%
én mindig is utáltam az animet és utálni is fogom egyszerűen nem fog meg benne semmi idegesít engem az egész de szerintem elég nagy gáz hogy ha 14 éven felüli vagy.
2011. jún. 8. 22:53
 9/22 anonim ***** válasza:
77%

Én egyetlen animét szerettem és szeretek a mai napig, és ez a Sailor Moon. Ki lehet érte nevetni, de annyira magával ragadott annak idején a történet, hogy még most is megnézném, ha látnám. Le is töltöttem kb. 2 éve az egészet. Amikor a tv-ben ment, akkor kb. 13 éves lehettem. Most 25 vagyok. Van már férjem, kisfiam, de ebben megmaradtam gyereknek. Más rajzfilmeket is szeretek és az olyan könyveket is, ami mesés-kalandos témájú.

Úgyhogy szerintem nézz azt, ami szeretnél, kedves kérdező.:)

2011. jún. 9. 12:39
 10/22 anonim ***** válasza:
81%

Egyáltalán nem gáz. Én régebben nem igazán szerettem őket, mert vagy hosszúnak (Narutó, Bleach) vagy gyerekesnek (Pokemon) tartottam. Aztán ráakadtam a Death Notera, a Lainre az Elfen Lied-ra, és egyéb komolyabb művekre.

Ma már anime-rajongó vagyok, és rávettem a barátnőmet is, hogy nézzen meg velem pár animét. (Ő meg rávett, hogy nézzem meg vele az Egy akatsukis életét, és a Hetaliát)

Ha mások nem szeretik, akkor ne hozd fel előttük a témát, beszélgessetek másról. Ha meg megkérdezik mit nézel, kezdj el címeket sorolni, ne mond rögtön, hogy animét. Hátha nem tudják majd miről beszélsz :P

2011. jún. 9. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!