Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 8. os ballagásra mit naptál?...

8. os ballagásra mit naptál? Ha pénzt akkor mennyit?

Figyelt kérdés
2011. máj. 21. 21:45
1 2 3 4
 31/36 anonim válasza:
100%
Érdekes..[Nem rosszindulatból, de..] Furcsálom, hogy vannak olyan családok akik alig tudnak összeszedni egy csokor virágra pénzt, egyes szülők pedig már ballagás után olyan ajándékokkal halmozzák el a gyerekeiket, amiket van aki még soha nem is látott. 150 ezer ft és még a többi ajándék?.. Bőven túlzás! Sok az elfogult szülő mostanában..
2011. máj. 29. 08:13
 32/36 anonim ***** válasza:
Szerintem mindena családokra tartozik. Valaki ennyit ad, valaki annyit.
2011. máj. 29. 09:02
 33/36 anonim válasza:
Én az ég világon semmit nem kaptam. :D
2011. máj. 29. 16:30
 34/36 anonim ***** válasza:

Kedves 15:48-cas!

Nem tudom miért írod le ezerszer,hogy te 15o.ooo Ft-ot kaptál a mamádtól! Már nem azért,de vagy kamu,vagy eléggé el vagy eresztve.. Egy normális gyerek,örül,ha a mamájának még mondhatja,hogy szereti,nem pedig többszázezreket kér/kap tőle,és még el is fogadja tőle,utána pedig le írja ezerszer..ez a szánalmas,és nem pedig az,hogy nem tudják mások hogy miért beteg a mamád.

Egyébként a kérdésre válaszolva,idén ballagok,és nem várok el semmit..

2012. febr. 7. 09:46
 35/36 anonim ***** válasza:

8osztalyos gimibe jartam szoval semmit nem kaptam. xD

Sot a kituno bizikert se kaptam semmit - pedig volt olyan osztalytarsam aki azert kapott bringat mert nem volt egy kettese se xD

Gimi utan kaptam mar penzt es egy laptopot osszevonva Karacsony szulinap ballagas 2 csaladi reszrol.

De ugy vagyok vele hogy majd a diplomammal keresek eleg penzt :)

2012. márc. 8. 21:48
 36/36 anonim ***** válasza:
Én egy Pegout cabriót a szüleimtől és 200-ezret a nagyszüleimtől.(középsuliból)
2012. nov. 13. 14:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!