Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 8. os ballagásra mit naptál?...

8. os ballagásra mit naptál? Ha pénzt akkor mennyit?

Figyelt kérdés
2011. máj. 21. 21:45
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:

Szia

Én kaptam egy telefont :D

14/L

2011. máj. 22. 19:32
 12/36 anonim ***** válasza:

semmit :)

nekem már az is ajándék volt, hogy szabadulok arról a helyről :D

szalagtűzőkor kaptam egy nyakláncot a szüleimtől

idén meg diplomázok... és államvizsga után átöltözök és indulok a Pannónia Fesztiválra :D

szóval most se lesz semmi :D

szerintem nem a ballagást meg ilyesmit érdemes ünnepelni, mert ezek csak megtörténnek... azt kell megünnepelni, ami nagyon nehéz volt és végre sikerült...:)

mondjuk a felvételit.. az érettségit vagy valami vizsgát...de csak szerintem...

ja amúgy általánosban az egyik osztálytársam 100.000 Ft-ot kapott összesen és 1 nyár alatt elköltötte hülyeségekre... csatokra meg hajgumikra :D jó mondjuk a ruha még értelmesebb is... de... azért mégis meredek...

szóval csak okosan :D

2011. máj. 23. 08:05
 13/36 anonim válasza:
100%

Szerintem - bár valóban nem nagy dolog elvégezni az általános iskolát - ez is egy mérföldkő az ember életében. Csak amiatt, hogy ez általános volt, nem kéne semmibe venni. Egy új korszak kezdődik el az életedben, megérdemelsz egy kis motivációt.

Én személy szerint édesanyáméktól egy szép ezüst nyakláncot és gyűrűt kaptam, nagymamáméktól, a nővéremtől, rokonoktól pedig könyvutalványt, illetve pénzt könyvre. :) Ez egy nagyon hasznos ajándék volt véleményem szerint.

2011. máj. 23. 10:49
 14/36 anonim válasza:
én kb 100.000 ft-ot kaptam összesen, meg csokit :)
2011. máj. 24. 15:45
 15/36 anonim ***** válasza:

Sok ruha,ékszer. 7-8 csokor virág családtól,ismerősöktől.

Mamámtól kaptam 150ezret,mert 1. lehet a középiskolai ballagásomon már nem tud résztvenni 2.unokatesóimnak is ennyit adott,ezt a pénzt 3unknak rakta félre)és még szüleimtől nike cipő,és utána egy kis kertiparty a vendégekkel. Milyen hamar eltelt ez az 1 év:D

2011. máj. 24. 21:07
 16/36 anonim ***** válasza:
Ja és az a pénz egy része még mai napig megvan. Tehát nem baromságokra költöttem el,mielőtt valakitől ezt kapnám..
2011. máj. 24. 21:08
 17/36 anonim válasza:
36%

21.07-es!

Eszem-f@szom megáll.150 ropit általános után??Bazzz.Én örültem ha kaptam vmit meg kerti party.Nálatok nagy rongyrázás mehet.Azt a durva meg egyes kommenteket elolvasva mennyit kaszáltak.NA Baz+pfff.

2011. máj. 25. 15:37
 18/36 anonim ***** válasza:
80%
Ezvan.Már neharagúdj,de azért adott 150 et(DIREKT KIEMELTEM) mert valószínűleg ő a középiskolás ballagásunkon már nem lehet ott.-.- Kerti party, összejött a család és grilleztünk,nem aranykanálból zabáltunk-.- Szánalmas.
2011. máj. 25. 16:00
 19/36 anonim válasza:
Én nagymamámtól kaptam aranyláncot, másik nagymamámtól hozzá medált meg új ágyat : DD egyenlőre ennyi, anyutól még biztos fogok kapni valamit : DD
2011. máj. 25. 16:36
 20/36 anonim ***** válasza:
Nekem két hét múlva lesz,de nem hiszem,hogy kapok valamit így is most kaptam egy cipőt csak úgy ni és egy kutyát is.Nekem ez bőven elég.
2011. máj. 25. 17:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!