Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tennétek ha a legjobb...

Mit tennétek ha a legjobb baratnőtök összebaratkozna azzal a csajjal aki miatt a pasid dobott?

Figyelt kérdés
nincs tul sok baratom. azaz csak 1 olyan lany van akivel jol kijövök. de miota nekem nincs pasim es neki van minden megvaltozott. oke, elnézem neki hisz szerelmes, de mintha neki a fiuja fontosabb lenne mint a barátságunk. eddig mindig arról beszeltünk h az exem jelenlegi baratnője nem is néz ki olyan jól. erre meg kitesz facebookra egy vele közös képet es kiderül h bomba csaj. es nekem még csak nem is emlitette h összehaverkodtak. nem tudom h jo dolog e lenne rákérdezni vagy inkabb hagyam , mert lehet nincs is hozza közöm. mar egy ideje erőltettett volt a beszélgetésünk ..hát meg ezután. 7éve vagyunk barátok, nemtom lesz e még valaha olyan mint azelott volt :(
2011. máj. 21. 11:18
 1/10 A kérdező kommentje:
17 L
2011. máj. 21. 11:18
 2/10 anonim ***** válasza:
48%
Neked most komolyan Call of Duty a neved 17 éves lány létedre?
2011. máj. 21. 11:21
 3/10 anonim ***** válasza:
57%
Hát ha korlátozni akarod azt, hogy kivel beszélhet, tarthat kapcsolatot és kivel nem, valóban nem sokáig lesztek barátok... és ő fogja megszakítani a "barátságot" - teljes joggal.
2011. máj. 21. 11:21
 4/10 A kérdező kommentje:

:D gondoltam h ez lesz a hatrány ezen az oldalon, szóval h nem érted mit írok :D . világert se szeretném neki megtiltani hisz örülök ha barátkozik (mert ő is inkkabb visszafogott, kevés baratja van). hisz nyilvanvalóan kifejeztem. lehet h a te szövegértéseddel van gond.

de eltávolodtunk egymástol. es nemtudom rendbehozni. es nem is tudom h érdemes e.

2011. máj. 21. 11:36
 5/10 A kérdező kommentje:
azaz h persze, érdemes csak nem is tom.
2011. máj. 21. 11:40
 6/10 anonim ***** válasza:
86%

Nekem van 3 igaz barátnőm évek óta.Mi mindig kiállunk egymás mellett mindenben.Igaz már elmúltak ezek a bonyolult kamasz évek de mi nem tettünk volna ilyet egymással.Nekem az első kapcsolatom 5 évig tartott és egy másik lány miatt lett vége de a barátnőimnek eszükbe sem jutott volna összebarátkozni azzal a lánnyal és nem azért mert én tiltom hanem mert ez még csak szóba sem jött.Persze nekem az exemmel is baráti maradt a viszonyom és a lányt is megismertem és ha barátnők nem is de jóba lettünk.Ők azóta is együtt vannak már 4. éve és én is megtaláltam a páromat akivel jövő hónapra várjuk a babánkat.

Szerintem az ilyen nem igaz barátnő de a pasi miatt se szomorkodj.Tenni annyit tehetsz,hogy az ilyen barátságból inkább nem kérsz többet.Hidd el jön majd normális,megbízható barátnő az életedbe.Egyébként én azért megkérdezném tőle miért teszi ezt.

23 éves lány

2011. máj. 21. 12:12
 7/10 anonim ***** válasza:

Hűha! Aki nem olyan tanácsot ad, amit te elgondoltál, annak gond van a szövegértésével?

Igaz, írod, hogy 17 éves vagy, rájössz majd magadtól is, hogy nem feltétlenül a te elvárásaid szerint működik a világ.

2011. máj. 21. 12:20
 8/10 anonim ***** válasza:

Attól mert lány, lehet COD fan, 2 nem is biztos, hogy a játékra gondolt.

Amúgy szerintem hogyha összebarátkozna azzal a csajjal nem is tudom.. Végül is nem az a csaj a hibás aki miatt dobott téged. Erre nem gondoltál?

Viszont hogyha nincs túl sok barátod akkor lehet, hogy rosszul érint ez téged.

Amúgy nem is volt egy barátnőm akivel 7 évig elválaszthatatlanok voltunk most meg az éven már egymáshoz sem szólunk.

2011. máj. 21. 19:40
 9/10 A kérdező kommentje:

na es akk most annak aki szövegértési gondokkal küzd. igaz h még csak 17 vagyok, de attól még pár dolgot megtapasztaltam mar. es nem az volt a szövegem lényege h el akarok őket egymástol tiltani , vagy esetleg beszelni a baratnőmmel h en jobban örülnék h ha távol lennének egymástól.

De csak az zavar h ha ők a barátok , akk az én bnőm mindent ki fog kotyogni rólam örömében h van még baratja rajtam kívül is.

2011. máj. 22. 09:15
 10/10 anonim ***** válasza:

Neked most komolyan Call of Duty a neved 17 éves lány létedre?

COD. lehet Children Of Distance is. Vagy egyéb más, erre nem gondoltál? -.-

2011. máj. 22. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!