Kamasz lányok! Miért gondoljátok, hogy a férfi nőgyógyászok és iskolaorvosok rajtatok akarják kiélni a nemi vágyaikat?
Akiknek a véleményét olvastad nyilván még nem voltak nőgyógyásznál... ezt én tudom.
13 éves voltam, amikor először nőgyógyászhoz kellett mennem. Nekem is ilyen gondolatok jártak a fejemben, hogy 'nem furcsa ez, hogy a doktor férfi' ...? Stb.
Aztán bementem megvolt a műtét, katéterezés minden... utána csak hetekkel jöttem rá, hogy eleve hiba volt ilyet gondolni.. ehhez érni kell.. magyarul a kérdésedre a válasz az, hogy éretlenek még..
A fiúkról meg annyit, hogy ha olyan jónak képzelik el ezt a munkát, akkor 'turkáljanak' csak egy gombás nemi szervbe, vagy egy 70 éves mamiéba! Na akkor meglátjuk, milyen jó ez a munka. :)
Hát azért az a férfi (legyen az akár nőgzógyász), amelyik nem foglalkozik szivesen egy 15-20 éves harmatos punvival az nem is férfi...(márpedig nem minden nőgyógyi impotens).
Az a szerencséje sok lánynak/fiatal nőnek, hogy el tudják hitetni magukkal, hogy csak egy munkadarabról van szó.
Ja és a "csomó" keresés is a fiatal lányoknál olyan intenziv, és nem a többször szült idősebb "mamik"nál.
Figyeljétek meg hogy egyre rafináltabb "módszerek" szükségesek, pl. a bimbó nyomogatása, un. fejése is mősorra került már..(persze csak fiataloknál és azért, hogy nem véladékozik-e? - szigorúan tudományos alapon..)
Mintha a lányok/nők olyan korlátoltak lennének, hogy nem tudják maguknak megállapitani, ha valami rendellenességet találnak.
Amikor a nőgyógyász mér kitapintja a csomót, az már kb 1 -1.5 cm és ez már nem a kezdet...
Úgyhogy minden nő/lány saját magának a legjobb örzője a rendszeres mell önellenőrzéssel és nem a doki. Ott akkor kell jelentkezni, amikor bármilyen rendellenességet tapasztaltok.
A rékszűréssel más a helyzet, de azt is ráérne 2 -3 évente (lásd pl közegésség/szűrővizsgálatok honlapot is)
Ez az évente, sőt félévente irány a nőgyógyázsat, vagy megdöglesz kampány, csak a pénzről szól..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!