Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamasz lányok! Miért gondolját...

Kamasz lányok! Miért gondoljátok, hogy a férfi nőgyógyászok és iskolaorvosok rajtatok akarják kiélni a nemi vágyaikat?

Figyelt kérdés
Miért nem fogjátok fel, hogy az orvosok nem élvezetből foglalkoznak a puncikkal, csak segíteni akarnak? Nekik semmit nem jelent a nemi szervetek. Olyan nekik a punci, mint egy autószerelőnek egy autóalkatrész.
2011. máj. 20. 06:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
81%
Egyébként ennyi erővel te is általánosítasz:)(előző), 13 éves is sok van:)(de nem beléd kötni akartam)
2011. máj. 20. 19:35
 12/15 anonim ***** válasza:

Akiknek a véleményét olvastad nyilván még nem voltak nőgyógyásznál... ezt én tudom.

13 éves voltam, amikor először nőgyógyászhoz kellett mennem. Nekem is ilyen gondolatok jártak a fejemben, hogy 'nem furcsa ez, hogy a doktor férfi' ...? Stb.

Aztán bementem megvolt a műtét, katéterezés minden... utána csak hetekkel jöttem rá, hogy eleve hiba volt ilyet gondolni.. ehhez érni kell.. magyarul a kérdésedre a válasz az, hogy éretlenek még..

A fiúkról meg annyit, hogy ha olyan jónak képzelik el ezt a munkát, akkor 'turkáljanak' csak egy gombás nemi szervbe, vagy egy 70 éves mamiéba! Na akkor meglátjuk, milyen jó ez a munka. :)

2011. máj. 21. 21:56
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok tini, szultem is mar, volt ferfi nogyogyaszom es meg igy is azt mondom, hogy egy felenkebb embernek ez nem konnyu dolog. Egyebkent en tobb notol is hallottam (megbizhato, felnott emberek), hogy tinikent rossz tapasztalatuk volt a nogyogyasznal es emiatt nagyon rosszul ereztek magukat. Pl. egyik tanarno ismerosom mondta, hogy o eloszor 16 evesen volt nogyogyasznal es felallt az orvosnak, a lany meg borzasztoan erezte magat. Khm...kell ezt meg magyarazni? Nyilvan a 3 gyerekes 40 eves novel ilyen nem tortenik meg a nogyogyasznal.
2011. máj. 22. 09:15
 14/15 anonim válasza:
52%

Hát azért az a férfi (legyen az akár nőgzógyász), amelyik nem foglalkozik szivesen egy 15-20 éves harmatos punvival az nem is férfi...(márpedig nem minden nőgyógyi impotens).

Az a szerencséje sok lánynak/fiatal nőnek, hogy el tudják hitetni magukkal, hogy csak egy munkadarabról van szó.

Ja és a "csomó" keresés is a fiatal lányoknál olyan intenziv, és nem a többször szült idősebb "mamik"nál.

Figyeljétek meg hogy egyre rafináltabb "módszerek" szükségesek, pl. a bimbó nyomogatása, un. fejése is mősorra került már..(persze csak fiataloknál és azért, hogy nem véladékozik-e? - szigorúan tudományos alapon..)

Mintha a lányok/nők olyan korlátoltak lennének, hogy nem tudják maguknak megállapitani, ha valami rendellenességet találnak.

Amikor a nőgyógyász mér kitapintja a csomót, az már kb 1 -1.5 cm és ez már nem a kezdet...

Úgyhogy minden nő/lány saját magának a legjobb örzője a rendszeres mell önellenőrzéssel és nem a doki. Ott akkor kell jelentkezni, amikor bármilyen rendellenességet tapasztaltok.

A rékszűréssel más a helyzet, de azt is ráérne 2 -3 évente (lásd pl közegésség/szűrővizsgálatok honlapot is)

Ez az évente, sőt félévente irány a nőgyógyázsat, vagy megdöglesz kampány, csak a pénzről szól..

2011. aug. 24. 10:51
 15/15 anonim válasza:
punvi=punci természetesen...
2011. aug. 25. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!