Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Le tudnám tiltani a gyerekem...

Le tudnám tiltani a gyerekem telefonjáról a Facebookot?

Figyelt kérdés
2011. máj. 19. 18:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
75%
hát nem tudom, hogy lehet-e, de engem már nagyon idegesít, hogy a fél osztályom fészfüggő :/ az oké még hogy szünetbe felmegy, megnézi, de csomóan egész órán és egész szünetbe is azt csinálják. meg persze otthon is. engem kicsit kiakaszt, de mind1...
2011. máj. 19. 20:13
 12/23 anonim ***** válasza:

Szerintem is elég zavaró! Az öcsém most középiskolás, és rendszerint látom, hogy akkor járkál fel facebookra, mikor órája van. Elég jóban vagyok vele, mindig mondom is neki, hogy túlzásba viszi ezt az egészet, és hogy legalább bírja ki a szünetig, de teljesen bele van bolondulva.

Szerintem vedd el tőle a telefonját. DE! csak akkor, ha ez a tanulás rovására megy. Ha rontott a jegyein.. Amennyiben ugyan olyanok a jegyei, mint eddig is, akkor ne vedd el tőle. Hány éves a fiad?

2011. máj. 19. 21:15
 13/23 A kérdező kommentje:
Most érettségizik.
2011. máj. 19. 22:01
 14/23 anonim ***** válasza:
Az már nem óvoda.Úgyhogy a nagy gyerek életébe ne szólj bele!:)
2011. máj. 19. 22:13
 15/23 anonim ***** válasza:
Majd csak megunja....most ez a menő. Inkább ezt csinálja, mint valami rosszabbat, nem???:).
2011. máj. 20. 07:30
 16/23 anonim ***** válasza:

Hát letiltani nem érdemes főleg ha most érettségizik.

De amúgy halálsz@r a FB mobilos felülete. Ey képet nem lehet megnézni. Ha meg azt a verzióját használod amin ak épek is bejönnek akkor meg fizetős. Én ritkán megyek fel mobilon.

2011. máj. 20. 09:54
 17/23 A kérdező kommentje:
De tanulás közben is folyton azt babrálja!
2011. máj. 20. 10:07
 18/23 anonim ***** válasza:
Már engem is nagyon idegesítenek a sulis telefon feacebookozzók, főleg amiikor 3 percenként helyzetjelentést ad...
2011. máj. 20. 13:26
 19/23 anonim ***** válasza:

Azt én is nagyon utálom. Nem tudom, hogy mit lehet rajta csinálni ennyi ideig. :S

Azt is nagyon utálom, amikor kiírják üzenőfalra:

- Matek.

1 óra múlva:

- Irodalom.

1 óra múlva:

- Hittan.

3 perc múlva:

- unatkozom.

háromnegyed óra múlva:

- Mekkibe Enikővel.

Kit érdekel,hogy mikor hol van vagy mit csinál?!:S Miért jó az,hogy kiteregeti a magán életét? :S

2011. máj. 20. 18:49
 20/23 anonim ***** válasza:
Hű, azt hittem 12-13 éves gyerekről van szó, de ebben az esetben, hogy ilyen nagy, ne szólj bele abba, hogy mit csinál. Ha letiltod, megoldja máshogy, és annál inkább fészbukozni fog. Az meg, hogy tanulás helyett is azt nyomja, majd megbánja, és rá fog jönni, hogy ez így nem oké.
2011. máj. 20. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!