Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan vezessem elő anyumnak...

Hogyan vezessem elő anyumnak ezt a tervet hogy elis engedjen?

Figyelt kérdés
Egyik barátnőm és a fiúja meg az én fiúm mennek balcsira nyáron meg még 1-2 fő jön.És engem is hívtak de max 5% hogy anya elenged...15 vagyok ahogy barátnőm is,a fiúk 19 évesek.Légyszi tippeket^^
2011. máj. 17. 21:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
utolsó vok.Senki nem mondta hogy baszni mész meg hogy nem vagy értebb a keleténél de tény ami tény hogy 15 éves vagy.A másik na meg pláne nem engednélek el ha most smerném csak meg a barátodat....
2011. máj. 18. 13:30
 12/19 anonim ***** válasza:
09.05-ös vagyok. Elég durvára sikeredett a kommented!! Nem csak a bunkó hozzászólásokat kellene észre venned. Vegyél visszább! Azt viszont nem írtad,hogy anyád nem ismeri a hapidat! Így más a helyzet......
2011. máj. 18. 14:45
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Biztos hogy nem vagy érettebb a korodnál. Ezt bőven elárulta az utolsó hozzászólásod. Egyébként a te korodban a nagy többség azt hiszi hogy sokkal érettebb mint a többi. Hát nem így van. :) Szóval én 10000% hogy nem engednélek el. Ha meg csak most mutatnád be a barátodat végképp nem. Mióta jártok? Mert ezek szerint nem rég óta. Szóval te sem bízhatsz meg benne 110%-ig. Ha meg már rég óta akkor meg már rég be kellett volna mutatnod. Ez is bizonyítja hogy még korán sem vagy olyan érett.....
2011. máj. 18. 15:41
 14/19 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést már múltkor is feltetted, és körülbelül öt oldalban ecsetelték neked, hogy normális anya nem engedi el a 15 éves lányát egy csoport ismeretlen kamasszal, akármilyen megbízható.

Mit gondolsz, mi változott pár nap alatt?

Senki nem lenéz a korod miatt, és tudom, hogy mivel kamasz vagy, úgysem fogod megérteni, DE: gyerek vagy még, akinek a bográcsozás, fagyizás meg a strand való, nem többnapos balatoni nyaralás tökegyedül olyanokkal, akiket anyukád még csak nem is ismer.

Tudom, hogy azt hiszed, érettebb vagy a korodnál, de nem vagy az, ami megnyilvánul a kommentjeidben is - így, idősebben ezt már látja az ember.

Fogadd el, hogy anyád nem fog elengedni. Becsüld meg inkább, amit kapsz, mert mást két lábbal rúgnának ki, ha ennyi idősen hazaállítana egy 19 éves pasival. Nemhogy nyaralni engednék egy rakás idegennel tópart mellé...

2011. máj. 18. 16:01
 15/19 anonim ***** válasza:

19 éves fiú az még kamasz? :) Én mondjuk inkább a 14-15 max 16 évest hívnám kamasznak..

Tudod az a gond, hogy anyukád még nem ismeri a barátodat. Nem azt mondom, hogy egy 19 éves fiú nem lehet felelősségteljes és megbízható, aki tud rád vigyázni. Ezt azért mondom, mert az öcsém ennyi idős, és bármikor rá merném bízni hosszabb időre a kisbabámat is!!

Hiába ismered te a fiút, anyukádnak is jól kéne ismernie ahhoz, hogy úgymond "rábízzon téged". Jól kiismerni pedig nem fogja néhány hét alatt.

Szerintem max hívd el a családi nyaralásra a fiút, vagy várjatok még egy évet a közös nyaralással. Hidd el, ha anyud is megismeri, és látja, hogy már együtt vagytok 1 éve, szeretitek egymást, a barátod megbízható, illetve a te viselkedésedben is bízik anyukád, akkor biztos vagyok benne, hogy el fog engedni..

Viszont, h most elenged e? Kizártnak tartom. Sajnálom, tudom, h rosszul esik, át tudom érezni :) Én is voltam 15 éves, és baromira haragudtam anyura, mikor hasonló szituban szintén nem engedett... Persze most már egyet értek vele.

23/n

2011. máj. 18. 19:12
 16/19 anonim ***** válasza:
50%
Gondolkozz el! Mit akarhat egy 19 éves fiú egy 15 éves lánytól!? Semmilyen formában nem engednélek el, mondhatnál nekem akármit... Remélem nem enged el anyukád, mert az nagyon durva lenne!
2011. máj. 18. 20:00
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha valóban megbízna benned anyukád, és te a korodnál érettebb lennél, fel sem tetted volna ezt a kérdést!Én sem engednélek el, mondhatnál akármit....Főleg egy olyan"pasival" akit nem is ismerek, azt se tudom mi fán terem....
2011. máj. 19. 09:13
 18/19 anonim ***** válasza:
46%

attol, hogy szet birod tenni a labad, nem leszel erettebb

a fene azt a kis ribnc pofadat

2011. máj. 19. 16:26
 19/19 anonim ***** válasza:
Erre nincs tipp!!!Holt zihher,hogy nem engednélek el 15évesen egy meglett 19éves pasassal!És a kommented miatt meg szégyelhetnéd magad,hisz mindenki normálisan válaszólt neked,csak te saját magad felhergeled a saját hülyeséged miatt!Majd ha felnősz,megfogod mindezt érteni mindenki szempontját mit miért írt neked!Most még fiatal vagy és nem tudod megérteni csak a saját dacoddal harcolsz,ami fölösleges!Mindenkivel 1-et értek,aki azt írta,hogy nem engedne el,és nagyon remélem hogy az anyud sem fog elengedni!
2011. máj. 20. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!