Hogyan vezessem elő anyumnak ezt a tervet hogy elis engedjen?
Ezt a kérdést már múltkor is feltetted, és körülbelül öt oldalban ecsetelték neked, hogy normális anya nem engedi el a 15 éves lányát egy csoport ismeretlen kamasszal, akármilyen megbízható.
Mit gondolsz, mi változott pár nap alatt?
Senki nem lenéz a korod miatt, és tudom, hogy mivel kamasz vagy, úgysem fogod megérteni, DE: gyerek vagy még, akinek a bográcsozás, fagyizás meg a strand való, nem többnapos balatoni nyaralás tökegyedül olyanokkal, akiket anyukád még csak nem is ismer.
Tudom, hogy azt hiszed, érettebb vagy a korodnál, de nem vagy az, ami megnyilvánul a kommentjeidben is - így, idősebben ezt már látja az ember.
Fogadd el, hogy anyád nem fog elengedni. Becsüld meg inkább, amit kapsz, mert mást két lábbal rúgnának ki, ha ennyi idősen hazaállítana egy 19 éves pasival. Nemhogy nyaralni engednék egy rakás idegennel tópart mellé...
19 éves fiú az még kamasz? :) Én mondjuk inkább a 14-15 max 16 évest hívnám kamasznak..
Tudod az a gond, hogy anyukád még nem ismeri a barátodat. Nem azt mondom, hogy egy 19 éves fiú nem lehet felelősségteljes és megbízható, aki tud rád vigyázni. Ezt azért mondom, mert az öcsém ennyi idős, és bármikor rá merném bízni hosszabb időre a kisbabámat is!!
Hiába ismered te a fiút, anyukádnak is jól kéne ismernie ahhoz, hogy úgymond "rábízzon téged". Jól kiismerni pedig nem fogja néhány hét alatt.
Szerintem max hívd el a családi nyaralásra a fiút, vagy várjatok még egy évet a közös nyaralással. Hidd el, ha anyud is megismeri, és látja, hogy már együtt vagytok 1 éve, szeretitek egymást, a barátod megbízható, illetve a te viselkedésedben is bízik anyukád, akkor biztos vagyok benne, hogy el fog engedni..
Viszont, h most elenged e? Kizártnak tartom. Sajnálom, tudom, h rosszul esik, át tudom érezni :) Én is voltam 15 éves, és baromira haragudtam anyura, mikor hasonló szituban szintén nem engedett... Persze most már egyet értek vele.
23/n
attol, hogy szet birod tenni a labad, nem leszel erettebb
a fene azt a kis ribnc pofadat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!