Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Ti szívesen elmennét...

Kamaszok! Ti szívesen elmennétek erre a kirándulásra?

Figyelt kérdés

Leírom az adatokat..igaz hogy kicsit koránkelős-későn jövős de azért jó :)

Kirándulás Egerbe!

Indulás:05:43-kor

Gyülekezés:05:30-kor

Program délelőtt:városnézés idegenvezetővel

délután:fakultatív(szabad) csoportos program

Visszaindulás Egerből:17:37-kor

Érkezés:20:47

Szerintem megérte.. 7. osztályos 13/l vagyok és szombaton megyünk erre a kirándulásra :)

2011. máj. 11. 16:00
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
én sem voltam még Egerben..de már szeretném megnézni :)
2011. máj. 11. 18:22
 12/23 anonim ***** válasza:
Második válaszló mikor mentek Ópusztaszerre??Mert mi is oda megyünk :D
2011. máj. 11. 18:45
 13/23 anonim ***** válasza:
Hát én egri vagyok, de tényleg nagyon szép város Eger, jó lesz az osztálykirándulás, az biztos! Sok szép helye van, nem tudom ti hova mentek, de szerintem a belváros a legszebb. Egyébként honnan jöttök, hogy ilyen korán indultok?
2011. máj. 11. 19:19
 14/23 anonim ***** válasza:
Én elmennék,bár szerintem ez kevés...ottalvós lenne az igazi...
2011. máj. 11. 20:25
 15/23 anonim válasza:
Szia én Egerben lakok és szerintem nem olyan érdekes a város egy 13 éves gyereknek de azért elmegy.Inkább történelmi dolgok vannak itt. Mindenképpen menny el már csak azért is mert nincs jobb az osztályoddal utazni egy buszon,közbe dumálni kajálni csipsz stb. márcsak ezért is megéri... remélem j lesz 13/f
2011. máj. 12. 14:57
 16/23 A kérdező kommentje:

szerencsére vonattal megyünk:D és pár osztály kivételével az egész felső tagozat jön..

Komáromból indulunk..tavaly amikor Ópusztaszerre mentünk akkor 7kor indultunk nem pedig ilyen korán

2011. máj. 12. 18:43
 17/23 :) :) :) ***** válasza:
Igen :)
2011. máj. 12. 18:49
 18/23 A kérdező kommentje:
látom mindenki szívesen menne :)
2011. máj. 13. 14:05
 19/23 anonim ***** válasza:

Én is elmennék.:D Már csak azért is, mert szeretek az osztályommal utazni tömegközlekedési járműveken (lehet, beteg dolog, de ez van :D). Mondjuk engem a múzeumok hidegen hagynak, de a délutáni programok nagy valószínűséggel ellensúlyoznák a délelőtti "vergődést", úgyhogy megéri. Tényleg a többnapos lenne az igazi, de ez sem rossz. Legalább viszonylag értelmes tevékenységekkel foglalnám el magam.:D

13/L (szintén hetedikes)

2011. máj. 13. 16:43
 20/23 anonim ***** válasza:
elmennék énis azért :)sok dolgot látnék legalább útközben is (137km)
2011. máj. 13. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!