Lányok, hány évesen kezdtetek el pasizni?
14 és fél voltam, mikor összejöttem az első barátommal.
Azóta aláírom, hogy sok minden történt, de most is vele vagyok. (23 leszek.)
11 évesen volt egy aranyos kis "gyermek szerelem" és azóta senki:)
De amikor betöltöm a 14-et szeretnék már egy éretebb fiút:)
"De amikor betöltöm a 14-et szeretnék már egy éretebb fiút:)"
Mi változik akkor ha 14 leszel? az hogy már a pasit nem büntetik meg ha megdug? hát az eszem megáll. :@
Miért kell egyből a dugásra (??) gondolni ?!
Nekem ebben áll meg az eszem,mert 14 évesen nemlehet olyan barátod akivel nem csak éjjel-nappal szeretkeztek vagy mi?
14 évesen nekem is voltak barátaim,de csak kézefogás-puszi meg ilyenek szóval ilyen gyermeki járás,de mindegy..
Amúgy már ovódába 'pasiztam' szóval.. :D
De ügye akkor mindenkibe szerelmes voltam,sztárok meg mindenki fogalmam nemvolt mi is igazából a szerelem jelentése,de apa-anya is szerelmes én miért ne lehetnék már nagylány vagyok nem? :D
Na mindegy.
Amúgy elöszőr 15 év körül lehettem mikor IGAZI barátom lett 1 év pár hónapja vagyunk együtt,de összhangban vagyunk ő is elég szabad szárnyú én is mégis sokat találkozunk és nem az a "ilyen-olyan romantikus' vagyok típus,mint pl barátnőmnek a barátja.Ma van 5 hete ,hogy adtam neked puszit kapsz egy macit..ma van 2 hete,hogy érztem irántad valamit kapsz egy rózsát.Ma van 1 hete,hogy rádnéztem kapsz egy füllbevalót stílus :D
Hehe,igen,óvodában nekem is volt már "férjem" :).
Amúgy a rendes érdeklődés a fiúk iránt kb. 13 évesen kezdődött nálam, 14 évesen kaptam az első csókom és akkor kezdődött a "járásos" korszak, 3-4 fiúval "jártam" (persze nem egyszerre :) ), aztán volt egy kis szünet, mikor csak úgy élveztem, hogy bulizom és egyebek.
De az első igazi, komoly kapcsolatom 18 évesen kezdődött.
L/24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!