Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 12 évesek mit szeretnek...

12 évesek mit szeretnek csinálni szülinapi bulin?

Figyelt kérdés
Nyárra sok ötletem lenne, de sajnos ősszel van a szülinapom! :S
2009. márc. 8. 12:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

vízi csata ősszel?:D házban?:D

kérdezd meg a többieket, mit szeretnének csinálni...

2009. jún. 1. 18:47
 12/14 anonim ***** válasza:

Barbizni*-*

csak vicc xD

2010. aug. 9. 00:52
 13/14 anonim válasza:
en is 12 vok es mi mindig halalra tancolom magam..mindig fiuval legtobbszor a bulikban el el csattan egy csok..:D...egy jo tanacs:Hogy ha tancolsz egy fiuval egy csinald hogy a keze a csipodon legyen es ugy mozgasd a popsid:d!
2010. dec. 27. 21:43
 14/14 anonim válasza:
Hát szerintem :D 12 vagy? :D Tánc ha van fiú akkor vele :D Vagy menjetek el valahova! :D akár :D és a szülinapi csókot ne hagyd ki valakivel :D nekem anno az volt h kimentünk az udvarra egy fa alá lányokkal fiúkkal vegyesen :D bekötöttük egymás szemét és akinek be volt kötve a szeme azt kellett megcssókolni és ki kellet találni h ki csókolta meg :D mondjuuk mi már 19-ek voltunk :D de nektek maradjon a twister vagy valami :D
2014. okt. 5. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!