Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért sírok emiatt? Miért nem...

Miért sírok emiatt? Miért nem látszik rajtam, hogy teszek ellene?

Figyelt kérdés
Nem szeretem magamat,pedig vannak barátaim,akikben megbízok,és elfogadnak így.Dagadt vagyok,de próbálok ellene tenni,csak az a baj,hogy nem látszik.Képes vagyok emiatt sírni,mert nagyon szeretnék vékony lenni.:S
2011. máj. 1. 11:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

szia

nem tudom hallgatni fogsz e rám.. de azért leírom

32 éves leszek egy hét múlva, 165 centi vagyok, és 85 kiló

Azt hiszed sok?

Sokkal kevesebb, mint tizenöt éve!

Ugyanis mindig kövér voltam, de anyám sose ment el orvoshoz, és ezt a mentalitást "eltanultam" tőle.

Féltem a macerától, papíroktól, meg mindennel,ami ezzel jár. Volt/van férjem és barátaim, akik "így" szeretnek.

Szóval zavart a dolog, fogyóztam (mióta az eszem tudom), és elég sokat mozgok (mert szeretek)

Szóval pár éve fel akartam kelni,hogy menjek dolgozni, és nem tudtam. huszonévesen nem tudtam felkelni, kijött a mentő, alacsony vernyomas, stb.

ott valami elpattant bennem, elmentem a dokihoz. ekkor 117 kiló voltam.

a doki persze nem csinalt velem semmit, pingpongoztak velem, kivizsgalas, masik doktor, masik korhaz, megalazó volt sokszor ahogy bantak velem.

aztan a sokadik alkalommal teljesen veletlenul elkavarodtam egy normalis orvoshoz.

Adott gyogyszert, és normális diéta mellett (ami addig eredmenytelennek bizonyult ) leadtam 35 kilót

aztan teherbe estem, és mind visszajött kamatostól :)))

de ugy dontottem, ha egyszer megcsinaltam, kepes leszek ra megint. 100 kilóval mentem szulni, 105el mentem hazza (hormonok, pedig egy gyerekkel, legalabb fel liter verrel, meg egy mehlepennyel kevesebb volt bennem), es a szoptatas alatt se fogytam,hanem hiztam..egeszen 114ig.

Megint betelt a pohar (meg tul magas lett a TSH hormonom), a doki sem tudott elsore segiteni (vagy hat kurat es gyogyszert vegigprobaltunk, amitol nem lettem rosszul, es normalizalja a hormonjaim).

Sokat mozgok.. és március óta (Tavaly marcius :)) leadtam 28 kilót..

és nem nyugszok, amíg legalább még 20at le nem adok.

ÉS nagyon, nagyon haragszom anyukámra, amiért kiskoromban nem vitt el. igen, sok maszkalas, sok penz, de megérte volna.

Fiatal vagy, kevesebb a sulyfelesleged (az hogy a menstruaciod mennyire rendszeres, az kerdes, mert pl nalam azert nem vettek eszre, hogy gaz van a hormonokkal, mert oramu pontossaggal jott meg mindig), de ertsd meg, hogy ez nagyon fontos, nagyon sokminden mulik rajta, tegyel meg mindent, higgy nekem, én átéltem!

(ha gondolod irj privit batran)

2011. máj. 10. 02:18
 12/13 A kérdező kommentje:
köszi utolsó :) írnék privit de nincs kint a címed :(
2011. máj. 22. 18:32
 13/13 anonim ***** válasza:
írtam :)
2011. máj. 23. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!