13 éves nagylányom, állandóan panaszkodik hogy fáj az oldala, hol egyik, hol másik oldalon. Már voltam vele orvosnál, azt mondta hogy biztos megfázik mert a rövid pólós mánia ugye nála is müködik, de nincs felfázva. Mi lehet?
Fúú engem is nagyon meglepett a dolog, de legalább nem adtátok fel. Nekem a fejem fáj rengeteget, amire két hónapos kivizsgálások után azt mondták semmi bajom, sokat stresszelek, menjek pszichológushoz. 19 vagyok, én néztem egy nagyot, anyu az orvos képébe röhögött és elmentünk haza anélkül hogy bármelyik pszichomókus számát is elkértük volna. Soha nem szoktam magam semmin túl stresszelni, ha vizsgázom, akkor is max előző este, az is csak egészséges izgalom.
Később kiderült, hogy szívbillentyű problémáim vannak, ezzel együtt alacsony a vérnyomásom, ami huzamosabb ideig való állás után, vagy megterhelő séták után ájuláshoz vezet. (Csütörtökön is közel jártam hozzá egy rövid hegymászás után)
Örülök hogy végül kiderült mi a baja a kislánynak, így bár jobban figyelni kell mit eszik, de legalább fájdalmai nem lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!