Hogyan felejthetném el?
Kérdezz rá ,vagy csak simán beszélgessetek ( mivel mondtad,hogy minden szar neki ) >> próbálj neki segíteni (gondolom vagytok olyan jóba hogy beszéltek) és akkor nem kell felejteni (úgyse menne az olyan könnyen)
de ha felejteni akarsz akkor keress valaki mást és ne csinálj olyat ami rá emlékeztetne ...
Szerintem jól esne neki, ha most Te állnál ki mellette, Te segítenél neki, Te lennél ott mellette és érezné, hogy Rád számíthat! Volt idő, amikor Ő tette ugyenezt, és ez Neked jó volt, örültél neki, most neki van szüksége valakire, aki mellette van és támogatja.
Beszélgess vele, éreztesd, hogy Te ott vagy mellette és segítesz neki, hidd el, neked is jó lesz, hogy beszélgettek.
Így talán nem kell elfelejtened, mert ha még mindig törődik veled, figyel Rád, talán, még lehet valami, de ezért neked is tenned kell!
15/L
Huszon-néhány év tapasztalatával, azt mondom, soha. Mindíg emlékezni fogsz rá.
Én 13 éves voltam mikor nagyon szerelmes lettem egy Máté névű fiúba. Gyönyörű kék szemei voltak, kedves aranyos és vicces.
Egy középiskolába kezdtünk járni. A szívem szakadt meg, mikor bemutatta a barátnőjét, mikor 16 évesek voltunk.
Már 25 éves vagyok, feleség és anya, de még mindíg görcsbe rándul a gyomrom ha rá gondolok.
Szeretem a férjem, de ez az érzés megmaradt.
Őszintén szólva örülök, hogy éreztem, hiszen micsoda boldogság volt, mikor csak úgy leültünk a suliudvaron egy padra és jókat beszélgettünk.
Szépülni fog, hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!