Ha a 12 éves kislány úgy sminkel mint egy 25-ös, és mivel tájékozatlan, a csillámos szemhéjpúdert ( mert úgy tetszik neki), a szeme alá a fél arcára is rákeni. Mit mondhatok?
Én megpróbálnék vele beszélni, bár amit eddig írtál nem hiszem hogy sikerülne. Nálunk is voltak hasonló gondok, de én egyszerűen elvettem a smink cuccokat. Talán kipróbálhatnád azt, hogy együtt elmentek vásárolni és ott választotok valami nem túl feltűnő sminket, ami a kiscsajnak is tetszik.
Remélem tudtam neked segíteni:)
Rena
utolsónak:
van ilyen tanfolyam GYőr környékén?
és nem az anyjával lakik, a bíróság az apának ítélte itt van velünk. ( ezért is fáj nézni, minden délután, vagy hétvégén, mert suliba reggel nem megy így, de a szakkörökre már igen, suliba csak akor ha hétvégén bekente és nem mossa le hétfőre marad)
Esetleg némelyik nevetséges sminkjéről csinálj fényképet, persze ártatlanul, mintha csak simán őt fényképeznéd. Ez azért jutott eszembe, mert a fotó néha mást mutat, mint a tükör, ezt saját tapasztalatból mondom. Nekem a 20-as éveim elején volt egy kedvenc sminkem, mindig abban voltam, hogy tökjól nézek ki, mert a tükörben tetszett, aztán megláttam magamról pár képet, és égett a pofámon a bőr, hogy így emberek közé mentem. Egy próbát megér.
A smink le nem mosásával kapcsolatban meg említsd meg neki, hogy hamarosan szépen ki fog hullani a szempillája, mondjuk hogy igaz-e, nem tudom, de el tudom képzelni, hátha megijed ettől. Vagy ha csak lusta lemosni, egyszerű és gyors megoldás, amit én használok, a Nivea (vagy bármilyen) nedves intim törlőkendő, amivel fél perc alatt lemosható a smink, és az illata is jó.
nem volt kedvem az összes választ végigolvasni, de ez elsősorban az anyuka hibája... :S
jézusom, hogy lehet valaki ennyire felelőtlen hogy a 12 éves kislánya kezébe ilyen cuccokat ad :S
szerintem beszélgess vele nyíltan, készíts róla egy képet, és mutasd meg neki, vagy mondd meg neki, hogy mi lesz akkor ha egy fiúval össze akar jönni, meglátja így, többé felé se fog nézni
Beszélj az apjával, vagy amikor nem veszi észre csend el tőle a smikkészletét:))), pénz meg ne legyen nálla, mert még vesz 1 újjat, de az attól is függ, hogy a lány kikkel barátkozik a suliban, mert lehet, hogy ők rángatták bele ebbe!!
Sajnos ez van az én osztálytársaim úgy festik magukat, hogy már ázik rajtuk az alapozó a suliban, a körmüket meg kifestik pirosra...és had ne soroljam tovább.
13/L
elcsenni?,ilyesmi eszmbe sem jutna... annyivan, hogy kiürülne a fürdőszoba, és nagyját az anyja adja neki . a smink hagyján, de állandóan lakkos a körme és amikor már kopottas akkor is még tetszik neki. a gonodm cska az, hoyg mit is mondhatnék én, aki nem vagyok senkije? igen talán ez utolsó a legokosabb, nem mondani semmit, várni....
üdv mindenkinek, aki írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!