Hát én nem hiszem h mennék vele. Inkább gyalogolok.
14/L
hát én biztos kiröhögnémxD
60 év fölött elmegy
14/f
Szerintem nem olyan rossz. Felénk minden lány hasonló biciklivel mászkál. Pontosan ilyennel:
Ezen kívül még elvétve ilyen biciklijük van a lányoknak felénk:
[link] [nekem is ilyen van, csak narancssárga :) ez: [link] -0 ]
[link] [fél városnak ilyen van]
Ami még szép, lányos szerintem:
Bocsi a sok linkért!! :D
14/L
"Falun elmegy?
Ezt soha nem értettem,na mindegy. "
hát ezt a falusiak értik igazán :D
énis falun lakom, ahol ismerek kb mindenkit. minden további nélkül elmegyek a boltba, vagy bárhova egy szakadt melegítőbe, meg egy trikóba. mert ismernek, és tudják, hogy nem azér járok így mer nem telik másra, vagy mert igénytelen vagyok..... de pl pestre vagy akárhova nem mennék el így.
Az utolsóval egyetértek. én is laktam falun. de én most a városban is lemeek a boltba szakadt melegítőbe :) :D
bár ez a rész is olyan mint egy falu...
na kérdéshez:
ha nekem ilyen biciklit venne anyukám.... kiröhögném és inkább gyalog mennék.
volt már rá példa hogy biciklit akartam és mondta hogy ott az övé. és inkább buszoztam a melóhelyemre nyáron.
ha nem akarod hogy a garázsban álljon vagy az udvarba vagy akárhol...és soha rá se üljön, akkor vagy nézz körbe a barátai között kinek milyen van. valószínű ő is olyat akar.
vagy ha nem meglepinek szánod akkor kérdezd meg tőle hogy tettszik e neki
én 13 éves lány vagyok. de őszintén nekem nem teccik szégyelném .idősebbeknek való.
amugy kérdezd meg a gyereked aza legjobb hameg meglepi akkor sztem ne ezt mert szar ajándék lenne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!